Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Αυστηροί έλεγχοι στα καταστήματα της Αριδαίας

Οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν κυρίως για την χρηστή μάσκας, όπως προβλέπουν τα μέτρα, τα οποία από σήμερα έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηρά

Αυστηροί έλεγχοι ορθής εφαρμογής των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, πραγματοποιούνται και σήμερα Σάββατο στην Αριδαία.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market και λοιπά καταστήματα.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν κυρίως για την χρηστή μάσκας, όπως προβλέπουν τα μέτρα, τα οποία από σήμερα έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηρά.

3 σχόλια:

  1. Καλό είναι να καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να σεβαστούμε επιτέλους τους γύρω μας. Δεν θέλω να έρχεσαι φιλε στο γραφείο μου, ενώ σου γράφω σε πελώριο χαρτί «διατηρείστε απόσταση από το γραφείο», Να το χλευάζεις να κολλάς επάνω μου, να πιάνεις τη μύτη σου μετά να μου δίνεις το χαρτί σου, να σκύβεις επάνω στην οθόνη του υπολογιστή μου για να κοιτάξεις πλησιάζοντας στο πρόσωπο μου. Σκεφτείτε λίγο το πιο απλό, ότι όταν πηγαίνουμε σε έναν άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο οφείλουμε να προσαρμοστούμε με τις καθοδηγήσεις. Δε γίνεται να μετακινείτε τις καρέκλες για να καθίσετε πιο κοντά μας, για κάποιο λόγο μπήκαν εκεί που μπήκαν. Αν κάποιος πάει επίσκεψη σε σπίτι, μετακινεί τον καναπέ όπου τον βολεύει; Σκεφτείτε τουλάχιστον, αν όχι τον κορωνοϊό, τον κάθε υπάλληλο που είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και θέλει να διατηρήσει μια απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη φοβάσαι φίλε για σένα έρχεται το εμβόλιο τραβά να το κάνεις να είσαι έτοιμος

      Διαγραφή
    2. Ωραίος. Φαντάζομαι είσαι κ εσύ στην κατηγορία ξύνω τη μύτη μου και δίνω το χαρτί, γιατί ως επιστήμονας, κατέληξες ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Το θέμα φίλε, είναι ο σεβασμός σε κάποιον που φοβάται μην κολλήσει. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό, απέχουμε πολύ από το να συνεννοηθούμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News