Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Δ. Τζαμτζής: Τι απαντά στις φήμες περί αντικατάστασής του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αποκλειστικά στο Aridaia News

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αποκλειστικά στο Aridaia News και τον δημοσιογράφο Σταύρο Βαφειάδη.

Ο κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε στον πρώτο χρόνο της διοίκησης και στο νέο έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας. Όπως είπε, «τον γνώριζα αυτό τον χώρο, διότι χρόνια ήμουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και ήξερα πάντοτε ότι η αυτοδιοίκηση έχει δουλειά. Πέραν όμως της δουλειάς, έχει και απτό μετρήσιμο έργο προς όφελος των πολιτών. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από την κεντρική πολιτική σκηνή και συντάχθηκα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για να βοηθήσω να συνεχίσουμε το έργο που είχε ήδη ξεκινήσει». Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για τις τοπικές κοινωνίες, να προσφέρεις, να βάλεις όλο σου το μεράκι, τις γνώσεις, τις εμπειρίες σου για κάτι καλύτερο για το σύνολο των πολιτών σε όλη την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Πέλλας. Το κάνω με πολύ όρεξη και φυσικά έχω καταθέσει ήδη σειρά προτάσεων στον Περιφερειάρχη για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την υλοποίησή τους».

Ο κ. Τζαμτζής απάντησε και για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα αντικατασταθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Συγκεκριμένα, απάντησε: «Τα δημοσιεύματα έμαθα να μην τα παρακολουθώ. Αυτό που μετράει, είναι το έργο και η προσφορά. Το αν θα είναι ο Τζαμτζής Αντιπεριφερειάρχης ή όχι, είναι θέμα καθαρά του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν πορεύομαι με το τι γράφουν οι εφημερίδες, δεν ασχολούμαι με πράγματα τα οποία μπορεί να ενδιαφέρουν άλλους. Ασχολούμαι με το αντικείμενο που έχω χρεωμένο, ασχολούμαι με τα προβλήματα των πολιτών της Πέλλας, ασχολούμαι με την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας, ασχολούμαι δηλαδή με όλα αυτά που είμαι χρεωμένος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Τα διάφορα σχόλια που γράφονται και λέγονται ή αυτά που έχει ο καθένας στο μυαλό του, τα αφήνω σε αυτούς που τα σκέφτονται. Εγώ έχω μπροστά μου συγκεκριμένο έργο και προχωράω».

Στη συνέχεια ο κ. Τζατζής ρωτήθηκε αν υπάρχει συνεργασία με τους υπόλοιπους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πέλλας. Και απάντησε ως εξής: «Πάντοτε συνεργαζόμαστε και πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε συνεργασία και θέλω να καθιερώσω και μία συνάντηση με τους Περιφερειακούς Συμβούλους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό θα βοηθήσει ακόμα καλύτερα στο συντονισμό του έργου, για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και γενικότερα συντονισμό των ενεργειών. Ακόμη, προτίθεμαι να αξιοποιήσω και άλλα πρόσωπα, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, για να μπορέσουμε να έχουμε και απόψεις αλλά και βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν ασχοληθεί με τα θέματα αυτά και πάντοτε στόχος θα είναι το καλό της Π.Ε. Πέλλας».

3 σχόλια:

  1. κ, Αντιπεριφερειάρχα. Δεν γεράσατε στην ηλικία. Γεράσατε όμως στην πολιτική. Φτάνει Δώστε προβάδισμα και σε άλλους. Για καινούργιες ιδέες
    Εσείς δώσατε και ήταν όλα καλά. Ωστόσο έχουν να δώσουν και άλλοι καλά πράγματα. Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα. Είναι κοινωνική προσφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική δεν είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί. Που είδατε κοινωνική προσφορά από τους πολιτικούς?

      Διαγραφή
  2. έχουμε δει και τους νέους, ειδικά στο δήμο αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News