Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Λιποχώρι

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 73.802, 34 Ευρώ και θα ακολουθήσει η συνολική αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης τμήματος μήκους 512 μέτρων της κεντρικής οδού Λιποχωρίου.

Την αναγκαιότητα του έργου αυτού εισηγήθηκε ο γιατρός Στάθης Ανδρεάδης-άμισθος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, από κοινού με τον πρώην πρόεδρο του ΤΣ Κωνσταντίνο Ελευθεριάδη ήδη από το 2019, οπότε και δρομολογήθηκε.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 73.802, 34 Ευρώ και θα ακολουθήσει η συνολική αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου.

Επίσης από Δευτέρα θα βρίσκονται στο χωριό οι αντιδήμαρχοι και θα γίνει αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!




2 σχόλια:

  1. Την άλλη φορά στο Λιπόχωρι κυρία δήμαρχε θα πάρετε το 70% γιατί ξέρω ότι θα κάνετε και άσφαλτο στους αγροτικούς δρόμους. Να είσαι καλά εμείς είμαστε μια θα είμαστε πάντα κοντά σου γιατί το ΑΞΊΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκαιο είναι η καλύτερη με διαφορά. Αυτήν τη φορά ενώ ήθελα να την ψηφίσω γιατί το αξίζει ψήφισα έναν ξάδερφο μου που πήγε με τους άλλους. Τώρα δεν με ενδιαφέρει θα την ψηφίσω ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News