Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Εξωθεσμικός κατήφορος: Η Μελίτα Χισκάκη «μαλώνει» τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης

Αναρωτιούνται οι πολίτες, τελικά ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο;

Συνεχίζεται ο εξωθεσμικός κατήφορος της Δημοτικής Αρχής της Αλμωπίας.

Μετά την απόλυτα διχαστική και αδιέξοδη πολιτική του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, που οδήγησε στο να μην μπορεί ούτε απαρτία να σχηματίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα έρχεται μια δήλωση της ειδικής συνεργάτη του Δημάρχου Μελίτας Χισκάκη, η οποία έφτασε στο σημείο να "μαλώνει" τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης για τη στάση τους.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων που παραπέμπει σε λογικές «αποφασίζουμε και διατάζουμε», η κ. Χισκάκη που ήταν υποψήφια με τον κ. Μπάτση και δεν εξελέγη, κουνάει το δάχτυλο σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά χρόνια στα κοινά του τόπου, σα να απευθύνεται σε ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας, απαξιώνοντας κάθε έννοια θεσμικών διαδικασιών.

Δίνει την εντύπωση πως ο κ. Μπάτσης δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον υποκαθιστά ως ανώτερη όλων. Πως νοιώθουν άραγε οι εκλεγμένοι συνεργάτες του Δημάρχου; Τους τιμά αυτή η εικόνα; Πως νοιώθει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βέσκος μετά από τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Θλιβερή εικόνα για μια Δημοτική Αρχή που έχει δώσει πλέον δείγματα γραφής και έχει καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών ως μια Διοίκηση από την οποία δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά.

Αναρωτιούνται οι πολίτες, τελικά ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο; 



21 σχόλια:

  1. Μαζευτείτε γιατί θα φύγετε νύχτα. Έχετε ξεφύγει και δεν σας μαζεύει κανείς. Έχετε μαζευτεί όλοι οι παντογνώστες εκεί. Ντροπή να εκφράζεστε έτσι. Ο σάκης ήταν δήμαρχος κυρία μου. Ο μπίνος το ίδιο. Εσύ δεν έχει εκλεγεί ποτέ από το παράθυρο μπήκες στο δημαρχείο. Έχετε μεγάλο θράσος. Αλλά βρήκες και κάνεις. Μπάτσης είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα θεωρεις οτι απάντησες στην Μελίτα;

      Διαγραφή
    2. Ναι γιατι ποια ειναι η Μελιτα; Τι εχει πετυχει στην αυτοδιοίκηση; Κατέβηκε και δεν εκλέχθηκε. Και την έβαλε ο Μπατσης απο το παράθυρο στο δημαρχείο.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ 65% ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 10% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΚΑΙ ΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βεσκο καταντησες υποτελικος της μελιτας.
    ομως σημασια εχει οτι εβαλες στα λουτρα αυτους που ηθελες. ντροπη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς αν γνώριζαν την κυρία θα την ψήφιζαν περισσότεροι.εχει γνώσεις τις οποίες έχει ανάγκη ο Μπάτσης και ενδιαφέρεται πραγματικά όσο κανείς άλλος από τους πρώην και τους νυν αντιδήμαρχος. Λάθος του βέβαια που δεν επεμβαίνει ο ίδιος όταν πρέπει. Αν δεν ξέρει πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει. Δε γίνεται να του κάνουν τις δουλειές οι άλλοι επειδή τυχαίνει να είναι πιο εμπειροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον έχει γνώσεις, και ικανότητες, οφείλει να τις αναδεικνύει. Οι βολές, κατά πάντων αντιπολιτευομένων, δεν αποτελούν ουδόλως δείγμα των ικανοτήτων της. Η θέση της ως σύμβουλος της εκχωρεί το δικαίωμα να ενώνει τις παρατάξεις. Και όχι να εκτοξεύει τα μένεα της εναντίον τους. Αρκετά με τν υποκριτική πολιτική.

      Διαγραφή
  5. ΤΡΑΓΙΚΟ
    ΠΟΙΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ..ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρια Χισκακη σταματηστε να το παιζετε παντογνωστρια. Επειδη σας πιστευει ο μπατσης δεν σημαινει πως ειμαστε ολοι απο αλλο πλανητη. ο ανθρωπος εχει χασει την μπαλα και εχετε τεραστιο μεριδιο ευθυνης. αν τον δειτε να παραιτειτε απο δημαρχος μην σας κανει εντυπωση. ο ανθρωπος δεν μπορει ουτε τα βασικα. ας μαθει τροπους και ας σεβαστει οσους περασαν. χωρις αυτους δεν θα ηταν δημαρχοσ σημερα. απο που κατεβηκε οταν τον εκανε ο μπινος αντιδημαρχο; μηπως θυμαται;;;;; ας θυμηθει επισης την βοηθεια που του παρειχε απλοχερα ο ζερζης. τοση αχαριστια δεν υποφερεται. περνει βραβειο αχαριστιας ο τυπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι επιστημονικές γνώσεις της κυρίας αμισθή σεβαστές.
    Βέβαια στην Αλμωπία υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες του ιδίου αντικειμένου οι οπποίοι δεν έχουν την βαρύτητα της αλλά γνώσεις πολλαπλάσιες.
    Ας σταματήσουμε την καραμέλα της αυθεντίας.
    Ο ρόλος της κυρίας αμισθή είναι συμβουλευτικός προς τον κύριο Δήμαρχο.
    Δηλαδή την έχει ειδική σύμβουλο για να του γεμίζει το μυαλό με ιδέες και να διοικεί.
    Η υπερβολική εξουσία που ανέκτησε , με το απερίγραπτο θράσος να απαντάει ως πολιτικός σε αργηγούς αντιπολύτευσης με τέτοιο τεντημποισμό μειώνει τον ίδιο τον Δήμαρχο και όλο το δημοτικό συμβούλιο.
    Οσο για το ΓΠΣ σωστά αναφέρει την προηγούμενη δημοτική αρχή, απλά ξεχνάει ότι συμμετείχαν και οι σημερινοί.
    Θα προτημούσα να χαμηλώσει λίγο τον πύχη και να δεί μέσα από τον θεσμικό της ρόλο (των μηχανικών) πως θα διαμορφωθεί μιά σωστή πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΕΛΙΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ. ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο πετυχημένο.Η Χισκακη κάνει πιο μεγάλη ζημιά από όλη την αντιπολίτευση μαζί.Ο Μπάτσης εαν ήταν ήρεμος θα περνούσε μια τετραετία μούρλια κάνοντας πως δημαρχεύει γιατί οι άλλοι θα του φέρονταν συγκαταβατικά.Τώρα έχει μπροστά του 3 'η 4 μαρτυρικά χρόνια σαν δήμαρχος που θα παρακαλάει να περάσουν γρήγορα

      Διαγραφή
  9. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΊ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σου βεσκο
    που καταντησες
    απορω δεν ντρεπεσαι να κανεις οτι σε διαταζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΙΑ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ. ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το μόνο επιχείρημα της σημερινής δημοτικής αρχής για να έρθει στην εξουσία ήταν οι συκοφαντίες κατά του Μπίνου. δυστυχώς φλόμωσαν τον κόσμο στο ψέμα και τα κατάφεραν. όμως όπως κάθε τι ψεύτικο ξέπεσε από τους πρώτους μήνες. μια τετραετία χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορώ με την κυρία να είναι τόσο αξια και να μην την ψηφίσουν οι Αρδεωτες? Π δουλειά να βλέπουμε και όχι ωραία γραπτά και φιλοσοφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έμπαινε Μελίτα, έμπαινε. Είσαι η επόμενη Δήμαρχος. Μη μασάς από τα σχόλια των ανόητων που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έμειναν στην απ΄έξω. Ο λαός καταλαβαίνει ότι τα πράγματα αγριεύουν και τα πρόσωπα αλλάζουν. Είσαι το νέο στα πολιτικά πράγματα του Δήμου και σε φοβούνται. Για την ακρίβεια φοβούνται το νέο. Έμπαινε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας την κάνει και Δήμαρχο να τελειώνουμε. Έτσι κι αλλιώς αυτός δεν μπορεί. Να εκλεγεί πάντως αποκλείεται. Μόνο διορισμένη Δήμαρχος όπως γινόταν τα χρυσά χρόνια.......

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News