Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Χωρις σταγόνα νερό οι βρύσες της Αριδαίας εν μέσω καύσωνα

Εν μέσω καύσωνα, οι κάτοικοι της Αριδαίας έχουν φτάσει στα όριά τους

Χωρίς σταγόνα νερό έχουν αφήσει από τις 10 το πρωί τους κατοίκους της Αριδαίας.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας με έκτακτη ανακοίνωσή της ενημέρωνε τους καταναλωτές ότι θα υπάρξει πτώση της πίεσης του νερού μέχρι τις 12 το μεσημέρι, λόγω βλάβης. Ωστόσο, έχει πάει 2 το μεσημέρι και στις βρύσες δεν τρέχει ούτε σταγόνα νερό.

Εν μέσω καύσωνα, οι κάτοικοι της Αριδαίας έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς όχι μόνο έχουν μείνει τόσες μέρες χωρίς νερό, αλλά και η ανακοίνωση που υπήρξε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή, λαμβάνουμε μηνύματα και από άλλα χωριά της Αλμωπίας, όπως για παράδειγμα τη Μηλιά, όπου μας αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση.

18 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές;;;;; Δεν βλέπει τα χάλια του;;;; Δηλαδή αν κατασκεύαζε κάποιο μεγάλο έργο πόσες ώρες θα μας άφηνε χωρίς νερό;;;; Τόση ανικανότητα δεν είδα ποτέ ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως βρίσκεσαι μόνιμα στον κόσμο σου.
      Αχρειε

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριτοκοσμικο παλιοχωρι τόσα χρόνια κάνεις δεν κάνει τίποτα γιαυτό τον τόπο. Όλοι μας κοροϊδεύουν ντροπή σας ξεφτιλεσμενοι. Μια ζωή τα ίδια χωρίς ρεύμα χωρίς νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαφειάδη έχεις καταντήσει βλακας και εμμετικος.
    Τα συνεργεία τις ΔΕΥΑ δουλεύουν από το πρωί μέχρι αυτήν την ώρα μέσα στον καύσωνα για να επιλησουν το πρόβλημα.
    Για πάνε εσύ κάνε αυτήν την δουλειά να δω την μαγκιά σου? Από το γραφειακη σου με το αιρ κοντισιον ξέρεις να πετάς μόνο μαλακιες.
    Στοκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να γραψει και μπράβο που μας άφησαν χωρίς νερό τόσες ώρες με καύσωνα; ντροπή πια.

      Διαγραφή
    2. γι' αυτό πληρώνονται, δεν το κάνουν και τζάμπα!!

      Διαγραφή
    3. γιατι εμετικος μωρη, εγω εχεσα και δεν ειχα νερό να ρίξω στη λεκάνη

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έλεος γαμωτο μου λες και είμαστε στην Ουγκάντα μην χέσω. Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα δύο διακοπές ρεύματος και δύο φορές δεν είχαμε νερό γαμω τον πολιτισμό σας. Το χειρότερο είναι ότι οι διακοπές νερού και το ότι δεν έχουμε ρεύμα κάθε λίγο και λιγάκι είναι αδικαιολόγητα. Καθίστε να κάνετε κανένα έργο της προκοπής να διορθώσετε τα χάλια αυτού του σκατοχωριού.Αλλα και έργο να κάνετε πάλι σκατά θα φάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας αφησατς ολόκληρη πόλη χωρίς νερό με 40 βαθμούς. Ανίκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά την πολύ ρε αδελφέ΄;;; δεν είναι δα και πρόμαχοι ;;

      Διαγραφή
  8. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει τρύπα και πρέπει να επιδιορθωθεί ούτε αν έπεσε ένα κλαδάκι και μια αστραπή και κόπηκε το ρεύμα. Να φτιάξετε τα δίκτυα από την αρχή ακούτε ανεγκέφαλοι!!! Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αλμωπια σε κανένα άλλο μέρος του νομού δεν είναι τόσο συχνά. Δεν κρινουνε του υπαλλήλους που μέσα στον καύσωνα έχουν λιώσει οι άνθρωποι!! Αλλά εσάς εκεί στο δίκτυο της ΔΕΔΗΕ και του νερού που χρόνια τα ακούτε αλλά στα παπαρια σας! Ένας μόνος ένας να βρεθεί και μας τρέξει όλους στην δικαιοσύνη που τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρεστε και τάχα δεν καταλαβαίνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπάτση Παρούτογλου ξυπνήστε ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθημερινά πόσιμο καθαρό νερό ανατολική Αλμωπία .Όταν έτρεχα εγώ ΔΕΥΑ και τα παιδιά μου δεν είχαν νερό με λέγατε υπερβολική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθημερινά πόσιμο καθαρό νερό ανατολική Αλμωπία.οταν έτρεχα εγώ ΔΕΥΑ και τα παιδιά μου δεν είχαν νερό με λέγατε υπερβολική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News