Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Βρωμιά και δυσωδία στο κέντρο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Επαγγελματίες προκαλούν τους υπεύθυνους να περπατήσουν οποιαδήποτε μέρα στο πεζοδρόμιο πίσω από τους κάδους για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει

Τα έντονα παράπονα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των ψαράδικων της Αριδαίας, δέχεται η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Όπως καταγγέλλουν, έχει πολλούς μήνες να πλυθεί η συγκεκριμένη περιοχή, όπως συνηθιζόταν στο παρελθόν μετά τη λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία αποπνιχτική κατάσταση.

Δεν μπορείς πλέον να περάσεις δίπλα από το πεζοδρόμιο με τους κάδους, καθώς η βρωμιά και η δυσωδία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με κάθε λογής έντομα να κάνουν πάρτι. Μάλιστα, επαγγελματίες προκαλούν τους υπεύθυνους να περπατήσουν οποιαδήποτε μέρα στο πεζοδρόμιο πίσω από τους κάδους για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Ελπίζουμε ο Δήμος να ανταποκριθεί στο αίτημά τους και να φροντίσει ώστε να πλένεται τακτικά με την υδροφόρα που διαθέτει.

6 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο.η λαϊκή μένει εκεί και θα μυρίζει και θα έχει σκουπίδια.
    Μην λέτε τώρα οτι κάποτε, εννοώντας την προηγούμενη δημοτική αρχη οτι πλενόταν ο συγκεκριμένος δρόμος ποιο τακτικά.
    Εδώ ήμασταν, εδώ ζουσαμε και τοτε και τα βλέπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ σήμερα πάντως είδα να τον πλένουν τον δρόμο. Περνώντας το απόγευμα ήταν το μηχάνημα μπροστά μου. Αυτά γιατί δε τα λέτε κύριε Βαφειάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γιατι πλέναν μετα το θέμα του Αριδαια Νιουζ

      Διαγραφή
  4. Πάρτε τη λαϊκή από το κέντρο της πόλης. Ούτε στις αφρικανικές πόλεις δεν γίνεται στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να φύγει ι λαικη από το κέντρο..... Χθες. Λαικη στο κέντρο, πλέον μόνο στον τρίτο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News