Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Κατέθεσε μήνυση κατά δημοσιογράφου - Μαζί με τους Αντιδημάρχους

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Μπάτση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Λίγους μήνες μετά τις απειλές του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για μήνυση προς δημοσιογράφο του Aridaia News, σήμερα ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και οι Αντιδήμαρχοι της παράταξής του κατέθεσαν μήνυση κατά άλλου τοπικού Μέσου Ενημέρωσης.

Είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι παρατηρούμε εδώ και μήνες μια ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, με πολλές απειλές για μηνύσεις από δημόσια πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής, που όπως φαίνεται δεν οδηγούν πουθενά.

Έχει γίνει προσφιλής τακτική του κ. Μπάτση να προσπαθεί με μηνύσεις να καταργήσει την ελευθερία του Τύπου, αντί να απαντά ως οφείλει να κάνει στις καταγγελίες των Μέσων Ενημέρωσης.

Όλοι οι Δήμαρχοι και όλες οι Δημοτικές Αρχές έχουν δεχτεί αυστηρή κριτική, είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο μεγάλη ευαισθησία από ανθρώπους που έχουν την υποχρέωση να λογοδοτούν στην κοινωνία. 

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Μπάτση προς το Δημοτικό Συμβούλιο:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γίνει μάρτυρες και εμείς, ως δημοτική αρχή, αποδέκτες μιας επίθεσης από συγκεκριμένο τοπικό μέσο. Οι άκρως συκοφαντικές κατηγορίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, για χρηματικά οφέλη υμετέρων και υπαλλήλων του Δήμου, για εκμετάλλευση της υγειονομικής κρίσης του Δήμου μας με επίκεντρο την καραντίνα της Φούστανης ξεφεύγουν από τη δημοσιογραφική κριτική και πλέον ανήκουν στην αρμοδιότητα της δικαιοσύνης.

Εγώ προσωπικά και οι αντιδήμαρχοι της παράταξής μας, υποβάλαμε μήνυση κατά του συγκεκριμένου μέσου, το οποίο ενώπιον πλέον του Εισαγγελέα, θα κληθεί να αποδείξει τα γραφόμενά του. Οφείλω να ομολογήσω ότι η «δημοσιογραφική» πρακτική του προαναφερόμενου, όχι απλά δεν ακολουθήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά σχεδόν απομονώθηκε και φυσικά προς τιμήν τους.

Έχω ξαναμιλήσει για κανιβαλισμό προσωπικοτήτων, για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης με την παράθεση «ανωνύμων» σχολίων, για την πλαστή ηθική του εμφανιζόμενου ηλεκτρονικού όχλου. Αυτά είναι φαινόμενα των καιρών μας που δυστυχώς πρέπει να διαχειριστούμε εξυψώνοντας τη δική μας πολιτική ηθική πάνω και πέρα από πολιτικές στοχεύσεις και μικροπολιτικούς ρεβανσισμούς.

Για το λόγο αυτό, σας καλώ να καταδικάσετε τα συγκεκριμένα καταγγελλόμενα δημοσιεύματα και να απαιτήσετε την ηθική αποκατάσταση των βαλλόμενων».

18 σχόλια:

  1. Με κράζεις με θαυμάζεις!! Όποιος πηδάει πολλά παλούκια (ξέρετε την συνέχεια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να μην πληρώνει ο Δήμος για τις μηνύσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος των μηνύσεων. Ανικανότητα και ανεπάρκεια. Κρίμα χρησταρα. Λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντι να βγάλεις τα χαρτιά σου ν αποδείξεις την αλήθεια σου απαντάς με μηνύσεις! Α μπρε Ιτσο κάνεις λάθη για να μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Κάντε ότι και να κάνετε δεν μσς πείθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοια νοοτροπία τελειωμένοι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα αυτά τα σκέφτηκε μόνος του ο Μπάτσης,,χαχαχαχα μπράβο ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ;;;;;
    ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....
    ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ, ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο Μπίνος τι ταλέντα ανέδειξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστο δειξε τα χαρτία να μην μαλωνουμε αδίκως. Κανοντας μηνυση τους τροφοδοτεις να πιστευουν τα χιλια μιρια δειξε την αληθεια οποια κι αν ειναι αυτη. Στην φουστανη ολος ο κόσμος πιστεύει οτι πηρατε ολοι λεφτα δειξτε την αληθεια να μην εναντιονονται ετσι με εσας. Ολοι εδω ζουμε πρεπει να μαστε ενωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο βαλε μια ταξη στην Φουστανη εχουν εναντιωθει ολοι, κανε κατι. Ειναι κριμα να μας συκοφαντούν οτι τα πηραμε οι εθελοντες. Οχι μηνυσεις τα χαρτια θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φανερο οτι κρυβουν την αληθεια δεν ειδαμε κανενα χαρτι. Τελικα δεν ζουμε εδω ολοι απλα καποιοι ζειτε και βασιλευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε αποφοιτε ούτε δημοτικού δυσφήμιση της παιδείας αν δεν μπορείς την κριτική σήκω πάνε κόψε κάνα ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΜΠΑΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια χαρα τους κανει οποιοι και αν ειναι αυτοι ,, αλλο δημοσιογραφια - κριτικη και αλλο η συκοφαντια . εξαλλου αν αληθευουν οσα καταλογιζει το καθε μεσο δεν εχει να φοβηθει τιποτα σε κανενα δικαστηριο .... Φιμωση και παπαριες ... οποιος δεν μας ταιζει τον κυνηγαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News