Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Εκτός λειτουργίας ξανά το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας

Δυστυχώς, οι πολίτες δεν πρόλαβαν να το χαρούν για περισσότερες από μία μέρα

Για μία πράγματι ευχάριστη είδηση μας ενημέρωσε πριν λίγες μέρες ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης μέσα από το fecebook. Όπως μας είχε κάνει γνωστό την περασμένη Παρασκευή, τέθηκε σε λειτουργία το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία Αριδαίας.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κετικίδης, "όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργεί το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας όπου μετά τις απαραίτητες εργασίες επισκευάστηκε και είναι πλέον λειτουργικό να κοσμεί την περιοχή που καθημερινά την απολαμβάνουν οι πολίτες. Το προσεχές διάστημα θα επισκευασθούν τα συντριβάνια στην κεντρική πλατεία Εξαπλατάνου και στην είσοδο του δημαρχείου Αλμωπίας".

Δυστυχώς όμως, οι πολίτες δεν πρόλαβαν να το χαρούν για περισσότερες από μία μέρα, καθώς μετά από αυτή την ανάρτηση το πολύπαθο συντριβάνι που εδώ και πολλά χρόνια υπολειτουργεί, τέθηκε ξανά εκτός λειτουργίας.

Ευτυχώς προλάβαμε τουλάχιστον να το δούμε στη φωτογραφία που ανέρτησε ο κ. Κετικίδης...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News