Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ροτβάιλερ δάγκωσε στο στήθος 7χρονη στην Κοζάνη

Στο νοσοκομείο το παιδί - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην οδό Παπάφη με Σωκράτους, στην Κοζάνη, κοντά στις εκεί εργατικές κατοικίες (πίσω από ΟΑΕΔ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia δεσποζόμενος σκύλος, ράτσας ροτβάιλερ, όρμηξε και δάγκωσε στο στήθος 7χρονο κοριτσάκι, που μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο, συνοδεία της ομάδας «ΔΙΑΣ», ενώ στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με την ΟΠΚΕ να συλλαμβάνει τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Όπως όλα δείχνουν το τραύμα από το δάγκωμα δεν είναι σοβαρό (υποδόρειο και πιθανότατα θα χρειαστούν ράμματα), με το κοριτσάκι, ωστόσο, να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό, το οποίο έχει αναστατώσει τη γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News