Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Δήμαρχος Έδεσσας: «Τίποτα δεν μας σταματά στη διεκδίκηση πόρων»

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ την προσπάθεια!

Δήλωση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τίποτα δεν μας σταματά στη διεκδίκηση πόρων για έργα που βελτιώνουν τη ζωή των συμπολιτών μας!

Επισκέφθηκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Μουράτογλου, τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη με βασικό αίτημα την διασφάλιση πόρων για την ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας.

Τα έργα υποδομής του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και διεκδικούμε πόρους για κερκίδες, γραφεία, βοηθητικούς χώρους, παρκινγκ κλπ., όπως επίσης και για το καινούριο κλειστό γυμναστήριο, για το οποίο ήδη εκπονούμε την μελέτη.

Με τον Υπουργό συζητήσαμε και τα θέματα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του αεροδιαδρόμου στο αεροδρόμιο της Παναγίτσας.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ την προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News