Τρίτη 19 Μαΐου 2020

«Μετανιωμένος» δηλώνει ο 17χρονος που πήδηξε στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου

«Έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν» σημείωσε η μητέρα του

Μετανιωμένος για την ενέργειά του εμφανίστηκε ο 17χρονος Βασίλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη «βουτια» στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου.

Στις σκηνές που «έκοψαν την ανάσα», φάνηκε πως ο 17χρονος πήρε φόρα και χωρίς να το σκεφτεί, έπεσε στο κενό. Αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο τσιμέντο και από τύχη κρατήθηκε στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος που ενήργησε με αυτό τον τρόπο στο συγκεκριμένο σημείο. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε στο παρελθόν, με σκοπό να αποδείξουν στις παρεές τους ότι δεν φοβούνται.

2 σχόλια:

  1. Γιατι τοσο νεο παλικαρι κρατα γερα ολα περνανε και φευγουνε στη ζωη κι αν δεν ειναι αυτα θα ερθουν αλλα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δύσκολη ηλικία είναι η εφηβεία! Η αδρεναλίνη και τεστοστερόνη κυριαρχούν σε βάρος του μυαλού στα αγόρια. Οι γονείς όσο μπορούν να είναι πιο κοντά στα αγόρια τους, κυρίως οι πατεράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News