Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Πως θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Φούστανης - Χρήσιμες πληροφορίες από τον Αντιδήμαρχο Τ. Θεοδωρίδη

Το Aridaia News, που βρέθηκε στο σημείο, επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Τάσο Θεοδωρίδη

Σε καραντίνα βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις 8 το βράδυ η Τ.Κ. Φούστανης. Μια απόφαση που ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά έπειτα από συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και την Περιφέρεια.

Στις εισόδους του χωριού βρίσκονται η αστυνομία και η πυροσβεστική και τηρούν την εφαρμογή της καραντίνας. Παράλληλα, πολλοί είναι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που φθάνουν στο σημείο για να δώσουν ανταπόκριση.

Το Aridaia News, που βρέθηκε στο σημείο, επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Τάσο Θεοδωρίδη. Όπως μας είπε, το εργοτάξιο του Δήμου συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στη διευκόλυνση της εφαρμογής του μέτρου και κυρίως στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού.

Όπως μας ενημέρωσε, λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού οι πολίτες της Φούστανης δεν θα δύνανται να μετακινούνται από το σπίτι τους ούτε για να πετάξουν τα σκουπίδια. Γι’ αυτό το λόγο, ο κάθε πολίτης θα αφήνει τα σκουπίδια του μπροστά στο σπίτι του και θα περνά το απορριμματοφόρο του Δήμου με υπαλλήλους οι οποίοι θα μαζεύουν με αυτόν τον τρόπο τα σκουπίδια.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρίδης μας ενημέρωσε ότι οι κτηνοτρόφοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις μονάδες τους (εντός των ορίων του χωριού) για να ταΐζουν τα ζώα τους και να πραγματοποιούν τις απολύτως απαραίτητες εργασίες τους, ενώ και οι αγρότες θα μπορούν να πηγαίνουν στις αγροτικές εργασίες.

Όπως μας είπε ο κ. Θεοδωρίδης, το εργοτάξιο θα συμβάλει και στον εφοδιασμό των κατοίκων του χωριού με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με την ειδική ομάδα που συστάθηκε για τη διαχείριση αυτών των ζητημάτων (έγγραφο παρακάτω). 


1 σχόλιο:

  1. Άν βγάλουμε τα σκουπίδια έξω απο τις πόρτες μας τα σκυλια θα τα σκορπίσουν και θα γίνει χαμός,δεν είναι λύση αυτή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News