Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

«Ερήμωσε» η Φούστανη - Εικόνες από το χωριό εν μέσω καραντίνας (ΦΩΤΟ)

Το Aridaia News βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει κάποιες εικόνες

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στη Φούστανη, την οποία «διαταράσσει» μόνο η παρουσία οχημάτων που είναι επιβεβλημένη ανάγκη να βρίσκονται στο σημείο, όπως της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Δήμου.

Το χωριό, έχει τεθεί σε καραντίνα, με τους κατοίκους να βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μια κατάσταση δύσκολη, που χρειάζεται υπομονή για να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί.

Το Aridaia News βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει κάποιες εικόνες:


















2 σχόλια:

  1. Να κάνουν πρόβες οι πρόεδροι των άλλων χωριών γιατί θα πρέπει να μιλήσουν σε δημοσιογραφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη κι έτσι κούκλα η Φουστανη!εξάλλου όλη η Ελλάδα σε αποκλεισμό ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News