Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Τσιόδρας: «Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά σταδιακά»

Για τα κλιματιστικά είπε πως εκδόθηκε εγκύκλιος

27 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 2.490 ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Πέντε νέοι θάνατοι και 130 οι νεκροί στο σύνολο. 48 διασωληνωμένοι.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείο Εσωτερικών καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά σταδιακά».

Για τα κλιματιστικά είπε πως εκδόθηκε εγκύκλιος και διευκρινίζεται πως οι κλιματιστικές μονάδες δεν λειτουργούν από μόνες τους ως εστίες ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού του κορονοϊού, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να διευκολύνουν την αερογενή μετάδοση με μηχανικό τρόπο από άτομα που είναι ήδη φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News