Σάββατο 4 Απριλίου 2020

60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και 68 συνολικά οι νεκροί

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν 60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Καθημερινό φαινόμενο είναι τα νέα κρούσματα που… προκαλεί ο κορονοϊός στην Ελλάδα και ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι και σήμερα, Σάββατο 04.04.2020, στην… θέση του για την καθιερωμένη ενημέρωση.

Εκτός από τα κρούσματα, αυξάνεται και η λίστα των νεκρών που αφήνει πίσω ο κορονοϊός, καθώς χθες σημειώθηκε ένα “μαύρο” ρεκόρ στην χώρα μας με 10 θανάτους σε 24 ώρες.

Σήμερα καταγράφηκαν ακόμη τέσσερις και όλοι ελπίζουν να μπει ένα… φρένο στην εξάπλωση του φονικού ιού μετά και τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν 60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News