Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Έλενα Ράπτη: Κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ

Η βουλευτής της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως "όταν υπάρχει βαθιά πίστη, η Θεία Κοινωνία θεραπεύει"

Παρέμβαση στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την ασφάλεια των πιστών με το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και τη συνολικότερη ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού, έκανε σήμερα η Έλενα Ράπτη.

Η βουλευτής της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων romfea.gr, δήλωσε "εγώ σήμερα κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ" και τόνισε ότι "όταν υπάρχει βαθιά πίστη, η Θεία Κοινωνία θεραπεύει".

Η κυρία Ράπτη δήλωσε πως "δεν μιλάει ως γιατρός", λέγοντας ακόμη ότι "για τους πιστούς η Θεία Κοινωνία είναι Σώμα και Αίμα Χριστού".

3 σχόλια:

  1. Σας τα λέω από μέρες. Να πάτε να κοινωνήσετε.
    Η κοινωνία εξολοθρεύει τον ιό.
    Δηλαδή πρέπει να σας το πει η Ράπατη για να το πιστέψετε;
    Πάμε όλοι κοινωνία!ν Ούτε ένας να μη λείψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αισθημα ευθυνης απεναντι στους συνανθρωπους μας και στα παιδια μας, παμε ολοι για κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News