Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Δήμαρχος Σκύδρας: Συνεχίζουμε τις προληπτικές απολυμάνσεις

Ο Δήμος Σκύδρας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα κατασκεύασε και τοποθέτησε ειδικό χώρο εξωτερικά του Κέντρου Υγείας Σκύδρας για να ελέγχονται εκεί τα ύποπτα περιστατικά

Μετά τις προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολεία μας, σειρά έχει το κτίριο του Δημαρχείου και θα συνεχίσουμε μόλις το επιτρέψει ο καιρός, με δρόμους, πεζοδρόμια και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.

Επαναλαμβάνω όμως ότι καμία παρέμβαση δεν έχει σημασία αν δεν λαμβάνουμε ατομικά μέτρα προστασίας. Αποφυγή όλων των μη αναγκαίων μετακινήσεων. Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη δεν μεταβαίνουμε ούτε στο Δημαρχείο, ούτε σε άλλες δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ.

Τέλος, ο Δήμος Σκύδρας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα κατασκεύασε και τοποθέτησε ειδικό χώρο εξωτερικά του Κέντρου Υγείας Σκύδρας για να ελέγχονται εκεί τα ύποπτα περιστατικά.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ-ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας 






2 σχόλια:

  1. στην Αριδαια κανατε καμια απολυμανση; ξυπνησατε απο τον λιθαργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι διαμαρτυρεσε ρε φιλε; τετοια αντισταση κατα του κορωνοιου απο τον Μπατση ειχαμε να δουμε απο την Δανια στο Β Παγκοσμιο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News