Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Σημαντικη προσφορά του Δ. Μπίνου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Όλοι μαζί μπορούμε!! Και μη ξεχνάμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, που αγωνίζονται για όλους εμάς

Η Αγαθοεργία είναι πράξη Φιλανθρωπίας και Αγάπης προς τον Άνθρωπο και γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε "μη γνώτω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά σου".

Στην δεδομένη όμως στιγμή, που η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και κινδυνεύει η υγεία των πολιτών, οι πράξεις μας πρέπει να τύχουν δημοσιότητας, ώστε να παρακινήσουν και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Αξίζουν συγχαρητήρια, όλοι όσοι αυτή τη στιγμή συνδράμουν στον κοινό Εθνικό Αγώνα αντιμετώπισης του Κορονοϊού.

Συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια αυτή και προσφέρω 1.000 €, για την αγορά υγειονομικού υλικού, για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Όλοι μαζί μπορούμε!! Και μη ξεχνάμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, που αγωνίζονται για όλους εμάς.

ΦροντίΖΟΥΜΕ και μένουμε σπίτι!!

Δημήτρης Μπίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News