Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες πολίτες ξανά στην παραλία - Αφωνος ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας

Μάλιστα κάποιοι από τους πολίτες φαίνονται να κρατούν και καφέ στο χέρι χωρίς να αθλούνται

Κατά δεκάδες βγήκαν για τρέξιμο οι πολίτες, στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας (30/3), με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV μάλιστα, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».

Μάλιστα κάποιοι από τους πολίτες φαίνονται να κρατούν και καφέ στο χέρι χωρίς να αθλούνται.

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί στο σπιτι να τους πιάνει κατάθλιψη... υπάρχει πολύς κόσμος τέτοιος,θεωρεί το σπίτι φυλακή!Γιατί; Γιατί δεν διαβάζει,δεν ξέρει να συζητά, δεν ξέρει τη γλύκα του μέσα...Συνεχώς όμως ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News