Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΙΕΚ Αριδαίας που αφορά υπηρεσίες σε πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος «ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» θα δέχεταιστις εγκαταστάσεις του από τη Δευτέρα 16/3/2020 και κάθε Δευτέραπολίτες που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες διαγνωστικού-συμβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά και υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων,από το τμήμα Ποδολογίας-Ονυχοπλαστικής.

Για τη λήψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Αριδαίας (τηλ. Επικ. 23840-24928, 23840-28241) έτσι ώστε νακαταχωρείται η ημέρα και ώρα επίσκεψης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , ενώ διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, και ελπίζουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μέσα από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News