Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Τι θα γίνει με τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας;

Πολλοί άμεσα ενδιαφερόμενοι μας ρωτάτε αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά ή όχι

Μία γενική σύγχυση επικρατεί όσον αφορά στην πραγματοποίηση ή μη των λαϊκών αγορών και ιδιαίτερα της λαϊκής αγοράς της Αριδαίας. Πολλοί άμεσα ενδιαφερόμενοι μας ρωτάτε αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά ή όχι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση για την ακύρωσή της, ωστόσο με δεδομένα τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνει από μέρα σε μέρα η Κυβέρνηση, θεωρούμε ότι θα ακυρωθεί και η πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς. Ωστόσο, θα είναι καλό να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Την ίδια στιγμή, πολλοί επαγγελματίες της Αριδαίας επικρίνουν τη στάση του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος στέκεται ως απλός θεατής. Πολλοί είναι οι καταστηματάρχες λιανικού εμπορίου, οι οποίοι αυτοοργανώθηκαν και πήραν την πρωτοβουλία να κρατήσουν τα μαγαζιά τους κλειστά, παρότι έχουν το δικαίωμα να λειτουργήσουν.

11 σχόλια:

  1. μανάβης στη λαϊκή είμαι ο καθένας με το κεφαλή του καλύτερη επιλογή από μάρκετ η λαικη άλλα εγώ δεν ανοίγω την πέμπτη ένας με ιο να σε έχει στη μπούκα θα έρθει να σε πει καλημέρα με κάποιο πλάγιο τρόπο να στο πασάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ειναι δυνατον; μ αρεσει που το συζηταμε, ουτε για πλακα δεν πρεπει να λειτουργισει, τα μετρα να ισχυσουν για ολους, προεχει η υγεια του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εμπορικός να εμφανιστεί! Στα δύσκολα οι φορείς δείχνουν πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μ εκανες και γέλασα ρε θηρίο, μετα τα επιμελητιρια και οι εμπορικοι συλλογοι το απολυτα ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Αν δεν κάνω λάθος ο δήμαρχος έχει ανακοινώσει αναστολή των λαϊκών αγορών του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηδη 61 Δημοι ανακοινωσαν την απαγορευση των Λαικων σε οτι αφορα ενδυση υποδηση λογω του οτι δεν ειναι ηδη πρωτης αναγκης, εξερουντε τα οπωροκεπτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απολυμανσεις ποτε θα αρχισουν στην Αριδαια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθιστε σπιτι αυτο μονο τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι και για τα μέτρα του ιού, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News