Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

«Την κλείνουμε και τελείωσε» - Τελεσίγραφο Ζέρβα μετά τις εικόνες με την παραλία της Θεσσαλονίκης να «βουλιάζει»

Η παραλία στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από κόσμο με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα να είναι έτοιμος να την κλείσει

Την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει μεγάλη μάχη για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως το έχουν πάρει… χαλαρά. Αδιανόητες οι εικόνες στην πόλη.

Η παραλία στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από κόσμο με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα να είναι έτοιμος να την κλείσει.

Οι καλές καιρικές συνθήκες φαίνεται πως οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς να βγουν από τα σπίτια τους με αφορμή είτε τη σωματική τους άσκηση, είτε τη βόλτα κατοικιδίου – εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας με τις εικόνες να είναι αδιανόητες ενώ η πανδημία εξαπλώνεται.

«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε, σήμερα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο κ. Ζέρβας είχε, μάλιστα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το θέμα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

«Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.

«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο “plan B” και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.

10 σχόλια:

  1. Από τον καρωνοιό θα απαλλαγούμε κάποτε. Από τους βλάκες ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά θα κάνει. Δεν μπορεί δηλ η κάθε κότα και ο κάθε κότος να παλουκωθεί στο σπίτι του για λίγες μέρες; Φοράνε τις φόρμες, τάχα για άθληση ή παίρνουν ένα σκυλί και περπατάνε διπλα-δίπλα φωνάζοντας στους δρόμους, γελώντας, χαχανίζονας, επειδή είναι σίγουροι ότι οι άλλοι πεθαίνουν και ποτέ οι ίδιοι. Σεβασμός κανένας σε αυτούς που πεθαίνουν, ούτε και προς τα μελλοντικά θύματα. Τους βλέπω που περνάνε από το μπαλκόνι μου και μου έρχεται να τους φτύσω.
    Νομίζουν ότι ο καιρός προσφέρεται για καλοπέραση, διασκέδαση και νταχντιρντί. Για να έχουν όμως, που ποτέ να μην τους συμβεί, κανένα θάνατο. Τότε θα γελάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ τους ανεύθυνους όμως πότε; Ακόμα και τώρα βρε ελληνάρες ξερόλες; Δεν αγαπάτε καθόλου το σπίτι ; Την εστία σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τα άτομα που έχουν τεθεί σε καραντίνα στην Αριδαία τι γίνεται?? Τους ελέγχει κανείς αν κάθονται στ αυγά τους?? Σήμερα κάτι πήρε το αυτί μου ότι πηγαίνουν κ σούπερ μάρκετ με τον άντρα τους.... Μα είναι δυνατόν??? Πάμε καλά??? Για σοβαρευτειτε λίγο.. Δεν παίζουμε με ανθρώπινες ζωές!!! Κρίμα γιατί η συγκεκριμένη διακατέχει κ μια θέση στο σύστημα δημόσιας υγείας... Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιους λες;;πες κατι παραπανω να προστατευτούμε.

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλά κάνουν και βγήκαν έλεος πια με το φόβο η οικονομία θα διαλυθεί άρση των μέτρων τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνον αυτοί στη Θεσσαλονίκη που υπερασπίζουν αυτήν την ''ελευθερία'', κάποιοι εδώ στο δήμο μας θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες ελευθερίες και να τρέχουμε στο βροχή. Ας πληρώσουν όλοι, τουλάχιστον τα χρήματα από τα πρόστιμα να φύγουν από τους βλάκες να πάνε κάπου που είναι απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αστυνομία πρέπει να είναι αμείλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άμα βούλιαζε η παραλία με τριάντα - σαράντα άτομα, τι να πώ; τόσο είναι το μυαλό σας τόσα λέτε. Εσείς θέλετε να κάνετε τον κόσμο πρόβατα, χωρίς άποψη και γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο άμυαλος είσαι 3.18;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News