Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη στην ύδρευση της Αριδαίας - Άφαντος ο Δήμαρχος Χρ. Μπάτσης

Άφαντος και εξαφανισμένος από παντού, είναι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος μοιάζει ανήμπορος να διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη ΔΕΥΑ

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης σημειώθηκε χθες 8/2 στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της Αριδαίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει πολύωρη διακοπή νερού ή πτώση της πίεσης σε ολόκληρη την πόλη.

Όπως σας ενημερώσαμε, η βλάβη εντοπίστηκε στον κεντρικό πεζόδρομο, μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς και τα συνεργεία της ΔΕΥΑ προσπάθησαν πολλές ώρες για να βρουν το ακριβές σημείο. Ωστόσο, το έργο τους έγινε ακόμα πιο δύσκολο, καθώς από το σημείο περνούσαν και καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, η εκτέλεση των εργασιών θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και μέχρι εκείνη την ώρα θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης, με σκοπό την ολοκλήρωση της μόνιμης αποκατάστασης.

Παρόντες στις εργασίες τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Παρούτογλου, όσο και ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης, οι οποίοι μαζί με τους εργαζόμενους καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Άφαντος και εξαφανισμένος από παντού, είναι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος μοιάζει ανήμπορος να διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη ΔΕΥΑ, τόσο με την ανίχνευση αρσενικού στο νερό της Αριδαίας και της Πιπεριάς, όσο και με τις διακοπές υδροδότησης λόγω μεγάλης βλάβης στην έδρα του Δήμου. Μάλιστα, για να γλιτώσει την γενική κατακραυγή, έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται ούτε καν στις εκδηλώσεις, όπως είναι υποχρεωμένος ως Δήμαρχος, όπως για παράδειγμα στον χθεσινό ετήσιο χορό του ΓΕΛ Αριδαίας όπου έλαμψε για άλλη μια φορά δια της απουσίας του.

22 σχόλια:

  1. Μην υποτιμας την νοημοσυνη μας. 1ον τα προβληματα δεν βγηκαν τωρα ηρθαν απο τις προηγουμενες Δημοτικες Αρχες. 2ον Δουλεια του Δημάρχου δεν ειναι οι κοινωνικες εκδηλωσεις και η κοινοποιηση της παρουσιας του σε αυτες. 3ον την "καταγραυγη" απο ποιον; απο την προηγούμενη Δημοτικη αρχη τους συνεργάτες της; Δηλαδη το ιδανικο για σενα θα ηταν ο Δημαρχος να ειναι εκει στα έργα να επιβλεπει και να ειναι στις φωτογραφιες σου, σωστα; Γιατι μη-βλεποντας τον θεωρεις οτι κρυβεται; Ωραια. Αρα οταν κατι δεν το βλεπεις, θεωρεις οτι δεν υπάρχει ή οτι κρυβεται. Ωραια νοοτροπια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ;;; ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;;;

      Διαγραφή
    2. 10:19 δεν σου ειπε κανεις οτι βγηκαν τωρα τα προβληματα. που ειναι ο δημαρχος να τα αντιμετωπισει;;; επειδη δεν βγηκαν τωρα δεν ειναι δουλεια του να τα λυσει;;; να φωναξουμε τους προηγουμενους τοτε να τα λυσουν. κατεβειτε απο το καλαμι.

      Διαγραφή
    3. Βρε Μελίτα (10:19) κρύψου πάλι βαθιά μέσα στο γραφείο σου, όπως κάνεις τελευταία, μετά το φιάσκο του ιδιωτικού συμφωνητικού και του παράνομου διορισμού σου. Απόλαυσε όσο σου μένει χρόνος, αυτήν την μέθη της εξουσίας χωρίς ευθύνες.

      Διαγραφή
    4. Δεν με λενε "Μελιτα". Φωναζε με "10:19"

      Διαγραφή
    5. Οπότε Και τα έργα που έρχονται είναι από την προηγούμενη δημοτική αρχή!Όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και όλα τα έργα!Μπατση Παραιτησου φυγε είσαι ανήμπορος ανίκανος

      Διαγραφή
  2. Άφαντος και στα πιο απλά θέματα.Ετησιος χορός ΕΠΑΛ Αριδαίας άφαντος ετήσιος χορός γενικού Εξαπλατάνου άφαντος ετήσιος ΓΕΛ Αριδαίας άφαντος.Μεγαλος σεβασμός στους νέους ο δήμαρχος.Αλλα οι νέοι θα απαντήσουν στις εκλογές για το ποιος στηρίζει τους νέους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υπενθυμισουμε σε αυτο το σημειο οτι οι αντιδημαρχοι δεν ειναι γλαστρες. Εχουν παρομοιες ευθύνες με τον Δημαρχο. Και οπως ειδα ο κ. Γιαντσης ηταν εκει. Οποτε υπηρχε εκπροσωπος της Δημοτικης Αρχης. Ο Δήμαρχος πραττει σωστά και μοιραζει καθηκοντα, αρμοδιοτητες και εκδηλώσεις στους Αντιδημαρχους και δεν τα αναλαμβανει ολα αυτος για να προβαλλεται.

      Διαγραφή
    2. οι αντιδημαρχοι δεν ειναι γλαστρες. ο δημαρχος ειναι.

      Διαγραφή
  3. Κ.Βαφειαδη καλό Θα ήταν την επόμενη φορά να μεταφέρετε την είδηση ως έχει χωρίς προσωπικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ. ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνησω. Πρεπει ως δημοσιογραφος να ειστε αντικειμενικος. Και να υπογραφεται τα αρθρα που δημοσιεύεται.

      Διαγραφή
  4. Οσο και να κρυβεται ο κοσμος εχει ματια και βλεπει. Η εκλογη του ηταν ένα στιγμιαιο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΨΕΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ. ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ,. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελάει ο κόσμος της Αριδαίας με αυτά που γράφεις καθημερινά και κατηγορείς μόνιμα τον μπατση. Σε σχολιάζουν αρνητικά. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Έχεις ξεφύγει και δεν εστιάζει στην πραγματικη δημοσιογραφια. Και πρόσεξε η ιστοσελίδα σου είναι η μοναδική που καθημερινά κατηγορεί. Ξέρω δεν θα το δημοσιεύσεις γιατί απλα δεν σου αρέσει η αλήθεια. Δεν θα δημοσιεύσεις ούτε αυτό ούτε δεκάδες άλλα σχόλια που δεν σου αρέσουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  7. μια άμισθη σύμβουλος τον στέλνει από το κακό στο χειρότερο. συνέχισε έτσι μπάτση και θα έχεις χειρότερη εκλογική τύχη από τον μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Δημαρχε κανε κανενα check in να ξερουμε τι κανεις. πως τολμας να μας αφηνεις στην αγνοια για την επαγγελματικη και προσωπική σου ζωη; δώσε μας αναφορα. ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Για την τρυπα του οζοντος φταιει ο Μπατσης. Για την εξαρση του κοροναιου ιου φταιει ο Μπατσης. Για την Αριδαια που δεν εχει θαλασσα φταιει ο Μπατσης. Για την κατασταση με τον ΠΑΟΚ, φταιει ο Μπατσης. Αυτα μην τα ξεχνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ 12:00 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΑΕΙ 13:00 ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News