Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Χρύσα: Περίεργοι επισκέπτες σε σπίτι ηλικιωμένου - Προσοχή!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα πρωινές ώρες στο χωριό Χρύσα Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, άγνωστη γυναίκα πλησίασε ηλικιωμένο που καθόταν στην αυλή του σπιτιού του και έπιασε κουβέντα.

Συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου που μένει δίπλα στο σπίτι του, αντιλήφθηκε την παρουσία της και έσπευσε να μάθει το λόγο της επίσκεψής της. Τότε η γυναίκα, πιθανότατα αλλοδαπή λόγω προφοράς, απάντησε ότι ο λόγος που μπήκε στην αυλή ήταν να γεμίσει ένα μπουκάλι με νερό από τη βρύση. Όταν το συγγενικό πρόσωπο της ζήτησε να φύγει, αυτή απομακρύνθηκε και μπήκε σε αυτοκίνητο που την περίμεναν δύο άντρες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα είναι καλό να έχουμε όλοι το νου μας, ιδιαίτερα όσοι έχουμε ηλικιωμένους στο οικογενειακό μας περιβάλλον, καθώς συνήθως τα κίνητρα τέτοιων επισκέψεων μόνο αγαθά δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News