Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Θ. Τζάκρη: «Το προσφυγικό έχει ξεφύγει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να πηγαίνει τριήμερα για σκι και bungee jumping θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να πραγματοποιήσει επαφές με τους ευρωπαίους εταίρους για να πάμε σε πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις»

«Το προσφυγικό έχει ξεφύγει και αυτό είναι, πλέον, γνωστό σε όλους, επειδή η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή του διαχείριση». Αυτό δήλωσε ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ σε εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Όπως είπε η κ. Τζάκρη: «Η Κυβέρνηση της ΝΔ εκθέτει τη χώρα. Βλέπουμε την Τουρκία να “κάνει ό,τι θέλει” και στο προσφυγικό. Και πως να μη το κάνει, όταν π.χ. στέλνει ερευνητικό σκάφος 60 χιλιόμετρα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και βλέπει τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει ανακοινώσεις ότι τάχα το πήρε ο αέρας».

Και πρόσθεσε: «Οι κύριοι της Κυβέρνησης είναι αρκετά “σκληροί” για να στείλουν τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τους νησιώτες, αλλά όταν τα τουρκικά πλοία κάνουν βόλτες στις ελληνικές θάλασσες “φυσάει αέρας” και αυτοί “σφυρίζουν κλέφτικα”».

Τέλος, η Βουλευτής δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης, αντί να πηγαίνει τριήμερα για σκι και bungee jumping θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να πραγματοποιήσει επαφές με τους ευρωπαίους εταίρους για να πάμε σε πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις».

18 σχόλια:

  1. Μιλάτε και σεις με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τους (επενδυτές) που λιαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχααααααααααααα Γιδι.
      Καλα που εχουμε τωρα πολιτικη κλειστων συνορων
      Μασα αργα και μικρες μπουκιες.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε καραγκιόζη 6.56;Ποιος δημιούργησε αυτό το χάος;Ποιανού πολιτική ήταν αυτή των ανοιχτών συνόρων;Έχεις καταλάβει τι γίνεται ρε ξεπλυμενε;Τόσο ηλίθιος;

      Διαγραφή
    3. Ποιος το δημιούργησε για πες να μάθουμε και μεις οι ανενημερωτοι

      Διαγραφή
    4. Έλα ρε 7.47 που θα κάτσω να σου πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.Ελα κάνε καμια φούσκα με τη μυξα σου.Υπαρχουν σοβαρότερα προβληματα αυτή την στιγμή.

      Διαγραφή
  2. Ναι αλλα μολις γινει κυβερνηση η ΝουΔουλα θα το συμμαζεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εiδες; Για σένα νοιάζονται.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που ήρθε ο κουλης να μας δειξει ξανά πως γίνεται να μη νοιάζεται για κανένα πάρα μόνο για τις τσέπες των φίλων του και τα τριήμερα του βεβαίως βεβαίως.
      Αλήθεια πήγε στα νησιά μας το σ/κ ;

      Διαγραφή
    3. 6:50 πήρες μέρισμα το 19; επιδότηση ενοικίου; συνεχίζεις να παίρνεις; Ή είσαι βολεμένη πλουσιοκατασταση.

      Διαγραφή
    4. Πόσο τυφλωμένοι και ηλίθιοι είστε ρε;Δεν βλέπετε τι γινεται;

      Διαγραφή
  4. μιλάει και η ντόρκα. ας πάρει μερικούς πακιστανούς στο σπίτι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΙΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Ντόρκα ειναι ευρωπαία.Κάνει παρέα με γαλαζοαίματους.
    Όποιος νοιώθει μελαχροινός ας πάρει αυτός τους πακιστανούς σπίτι του.Μπορεί να έχουν και ίδιο αίμα!
    Ντόρκα μια ζωή μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει άδικο σε αυτά που είπε;αφήστε τι έκανε αυτή κει το κόμμα της..μας αρέσει δεν μας αρέσει κυβερνάει η νέα δημοκρατία και μέχρι τώρα το θέμα προσφυγικού πάει ξατατ διαόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφού τους αγαπαει τοσο πολυ ας πάρει στο σπιτι τους μερικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο υπουργός εθνικής Άμυνας ειπε:
    Τα σύνορα φυλάσσονται άριστα.
    Το δουλεμα πάει σύννεφο. Ένας στρατιώτης κάθε 15 μέτρα δεν μπορούν να σταματήσουν κανέναν περνάνε μπουλουκια. Όσο και να θέλεις κ. Υπουργέ να διαστρεβλωσεις, υπάρχουν ντοκουμέντα εικόνων και ρεπορτάζ που σε διαψεύδουν. Βγητε επιτέλους και παραδέχθηκε την ήττα της ανικανότητας σας σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News