Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αλμωπία

Οι Σύλλογοι της Αλμωπίας, ο ένας μετά τον άλλο, με ανακοινώσεις τους κάνουν γνωστή την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, όπως της καρναβαλικής παρέλασης και των Κούλουμων

Αποκριάτικο τριήμερο στα… σπίτια τους θα αναγκαστούν να περάσουν όσοι πολίτες είχαν αποφασίσει να γιορτάσουν το φετινό Καρναβάλι, καθώς ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους όλες οι εκδηλώσεις για την Αποκριά και τα Κούλουμα.

Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις ακυρώνονται μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του κοροναϊου. Πρόκειται για όσες είχαν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Οι Σύλλογοι της Αλμωπίας, ο ένας μετά τον άλλο, με ανακοινώσεις τους κάνουν γνωστή την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, όπως της καρναβαλικής παρέλασης και των Κούλουμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News