Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Κύριε Μπάτση, καλύτερα «γαϊδουράγκαθα» παρά «παράσιτα»

Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Με ένα κείμενο που δεν είναι καν δικό του αλλά το πήρε έτοιμο από ιστοσελίδα και δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφέρει την πηγή, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης εξαπολύει επίθεση λάσπης στους Δημοσιογράφους.

Αντί να απολογηθεί ως οφείλει για τα πολλά προβλήματα που βασανίζουν την περιοχή μας, επιδίδεται σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Είναι γνωστή άλλωστε η συνταγή: Όταν όλα πάνε στραβά, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο τον υπεύθυνο.

Επιτίθεται λοιπόν στους Δημοσιογράφους με χαρακτηρισμούς που μόνο Δήμαρχο δεν θυμίζουν και προσπαθεί να πείσει αυτούς τους λιγοστούς που συνεχίζουν να πιστεύουν σε παραμύθια ότι όλοι τον κυνηγάνε επειδή είναι ο καλύτερος Δήμαρχος όλων των εποχών. Επιτίθεται στα ίδια πρόσωπα που τον ανέδειξαν όσο ήταν Αντιδήμαρχος την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Τότε όλοι αυτοί ήταν καλοί...

Κύριε Μπάτση, μπορεί να μην θέλετε να το εμπεδώσετε, όμως η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας και ακούστε την κοινωνία. Ακούστε τι λένε, ακόμα και οι άνθρωποι που συνδιοικούν μαζί σας. Δεν θέλουν όλοι αυτοί το κακό σας, απλά αντιλαμβάνονται πόσο πολύ έχει "βαλτώσει" η κατάσταση και πόσο αδέξιοι είναι οι χειρισμοί σας σε σημαντικά θέματα.

Η πόλη της Αριδαίας έχει μένει δύο μέρες χωρίς νερό. Την ίδια στιγμή, ανιχνεύτηκε αρσενικό στο πόσιμο νερό. Εσείς που είστε εξαφανισμένος; Οφείλετε να ενημερώσετε εσείς ο ίδιος τον κόσμο για το τι ακριβώς συμβαίνει και όχι να κρύβεστε.

Όσο για τα "γαϊδουράγκαθα" που αναφέρονται στο κείμενο που βρήκατε έτοιμο στο διαδίκτυο, προτιμούμε να είμαστε "γαϊδουράγκαθα" πάρα να είμαστε "παράσιτα".

Υ.Γ. 1: Τα δικά μου κείμενα τα γράφω εγώ ο ίδιος και απηχούν τις δικές μου προσωπικές απόψεις...

Υ.Γ. 2: Σας παραθέτω την πηγή από την οποία άντλησε το κείμενό του ο κ. Μπάτσης, για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους: (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σταύρος Η. Βαφειάδης


44 σχόλια:

  1. Όταν δεν ξέρεις και βαριέσαι βρίσκεις ένα έτοιμο κείμενο το κάνεις αντιγραφεί και τελειώσαμε, αυτός που το διαβάζει δεν λέει τι μαλακίες γράφει. Έτσι κάνουν οι πονηροί και βγαίνουν και δήμαρχοι. ΑΜ ΠΩΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ εσείς που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ τι κάνετε αλλο από το να τον κατηγορείτε όλοι την ώρα άλλη δουλειά δν έχετε;;;;λέω τώρα μας έχετε ζαλισει...με το που πηγε,τι εκανε,πως το είπε ελεοςςςς δλδ φτάνει αηδία καταντησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το χωνέψει ότι έγινε δήμαρχος και θα κρίνεται κάθε μέρα.

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκιο σε αυτό το κείμενο ο μπατσης κ ας είναι κλεμμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την στιγμή που έγινε δήμαρχος ο κύριος μπατσης πρέπει να μάθει να δέχεται την κρητική είτε είναι θετική είτε αρνητική, διαφορετικά ας παραιτηθεί και ας πάει πάλι στα βουνά.Π.Ε.Σ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικά οι δημοσιογράφοι είναι μεγάλο κακό σε τούτη την χώρα είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τους πολιτικούς..και όπως είχε πει ο μεγάλος Λιαντίνης οι αμόρφωτοι δημοσιογράφοι είναι οι νέοι δάσκαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ποια σχολή γίνατε εσείς δημοσιογράφοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πείτε μας εσείς από ποια σχολή γινατε δήμαρχος. Γιατί εσάς σας πληρώνουμε όλοι εμείς και οφείλετε να μας ενημερώσετε.

      Διαγραφή
  8. Βαφειάδη από ποια σχολή βγήκες δημοσιογράφος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το ΙΕΚ Ακμή.
      Ο κ. Μπάτσης από ποια σχολή πέρασε;

      Διαγραφή
    2. απο τη ψηφο του κοσμου!!!απο την ιδια ψηφο που κοπηκε ο κυριος βαφειαδης!!!

      Διαγραφή
  9. Κύριε Βαφειάδη είστε πολύ ανώριμος με αυτά που ανεβάζετε.. Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι στην περιοχή μας. Δεν είμαι με το μέρος του κύριου Μπατση αλλά έχετε καταντήσει αηδία. Λυπάμαι πραγματικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΕΚ Ακμη! Ελα ρε! Μιλαμε για τοπ σπουδες!
    Ιεκ ζαμπονοκοπτικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε και ο Λεωνιδας Κοντιζας δεν πηγε σε καμια σχολη μαγειρικης αλλα ειναι και γαμω τους Σεφ, Σταυρο συνεχισε αλλα μακρια απ τον πρωην γιατι χανεις τον καιρο σου με τα λυγμενα.

      Διαγραφή
    2. Κι η Ασπασία δεν είχε πάει σε σχολή.

      Διαγραφή
    3. ...αλλά ήταν πρώτη στη δουλειά της.

      Διαγραφή
  11. το πανεπιστημιο της ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα θελε... Και τα άκουσε ο κ. Μπατσης.... Πες τα Χρυσόστομε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα τι καθάρματα ειναι αυτοι οι δεξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδη εκλεψες ενα αρθρο απ τον "ερετικο" και το πλασαρες σαν δικο σου; ποσο ποιο χαμηλα ρε Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γύρισε πίσω στον χώρο που σου ανήκει στα ξύλα εκεί είσαι παραγωγικός και επαγγελματίας μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν του ανήκει η καρέκλα και η πένα του ΔΗΜΆΡΧΟΥ, μετά θα δει τι θα κάνει δεν θα ρωτήσει σίγουρα εσάς. Ν. Κ

      Διαγραφή
  16. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!
    Αν και δεν θα έπρεπε, δημοσιογράφος δεν είσαι, εκτός και αν έχεις ταυτότητα Ε.Σ.Η.Ε.Α.
    Γιατί θίχτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ! Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΌΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, "ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ, ΑΝ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ"! ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ! ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΙΝΟΣ NEWS, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΜΠΑΤΣΗΣ NEWS! ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και στου Μπατση του προφιλ σχολιαζει η υποψηφια του Μπινου με τους 80 ψηφους χαχαχα να γελας και να κλαις μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οποία υποψήφια μετά την ήττα του Μπινου και την εκλογή του κ. Μπατση σχολιαζε υπέρ του και οι δημοσιεύσεις στο προφίλ της είχαν να κάνουν με την νικη του. Ν. Κ

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον, αυτή είχε τα κ@κ@λ@ και κατεβηκε στις εκλογές και σχολίασε επώνυμα. Εσείς? Ένας συν υποψήφιος της. Αν χρειαστεί, λίαν συντόμως, επώνυμος.

      Διαγραφή
    3. Αφιερωμένο στην κυρία με τα κ@κ@λ@ το "όπου Φυσάει ο άνεμος πάω" του φίλου Κώστα Τουρνα. Νίκος Κουρκουλης εδώ!!! Αντε να δω και την δικιά σου επωνυμία, έφτασε το "λίαν συντόμως" έμαθες να γράφεις βλέπω μετά το κράξιμο που εφαγες!!! Χαχαχαχα!!! Ν. Κ.

      Διαγραφή
  19. Το ότι βρήκε ένα άρθρο και το ανέβασε ως δικό του δε μου προκαλεί και τόσο ενδιαφέρον τη στιγμή που ο,τι γράφει είναι σωστό.Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, προχωράμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o Mπάτσης στο όνομά του κάνει ορθογραφικά λάθη.Θα ήταν ποτέ δυνατόν να γράψει πάνω από μια σειρά;Ακόμη και αυτό που έκλεψε και ανάρτησε δεν το διάβασε ο φουκαράς.Άλλοι το έκαναν και του είπαν πάνω κάτω τι λέει σε α π λ α ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μιλάς γι αυτόν σου αρκεί η γλώσσα σου, για να γίνεις όμως σαν αυτόν σου λείπουν τα κότσια του!!!! Ν. Κ.

      Διαγραφή
    2. Ναι θέλει μεγάλα κότσια για να γίνεις κατά λάθος Δήμαρχος χωρίς να έχεις τις ελάχιστες γνώσεις. Θέλει ταλέντο για να το πετύχεις.

      Διαγραφή
    3. Με τέτοιο ποσοστό φίλε μου κανένας δεν βγαίνει Καταλαθος! Άκυρο εντελώς αυτό που είπες. Ν. Κ.

      Διαγραφή
  21. Βαφειαδη προχώρα. Μαζί σου είμαστε. Αυτος έχει χάσει κάθε μέτρο. Δεν αντέχει να έχει δίπλα του καλύτερους από αυτόν. Όμως αυτό δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαφειαδη αν για κάτι σε παραδέχομαι είναι ότι δεν φοβάσαι την εξουσία. Αν ήταν άλλος με τόση λάσπη που σου έχουν ρίξει θα σταματούσε. Συνέχισε έτσι και ο κόσμος το εκτιμάει. Μη μασάς από γατάκια. Αυτοί σε τρία χρόνια θα πάνε σπίτι τους. Εσύ θα συνεχίσεις όπως συνεχισες τόσες και τόσες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σταυρακη να κοιταχτεις στον καθρεφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βαφειάδης φτυσε τον καθρέφτη σου. Για το μάτι βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News