Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Δήμαρχος Σκύδρας: «Η επιχειρηματικότητα αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και οφείλουμε να τη στηρίξουμε»

"Η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες που θα ευνοούν τις επενδύσεις, δίκαιο και φιλικό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, με δικαιοσύνη για εργοδότες και εργαζόμενους"

Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας, έδωσε το παρόν η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

Εύχομαι καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά σ όλες και όλους τους επιχειρηματίες, πρωτίστως με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και ακολούθως με πρόοδο, προκοπή και ανάπτυξη!

Η έννοια της ανάπτυξης όμως δεν πρέπει να είναι αφηρημένη και γενική, αλλά συγκεκριμένη και αντιληπτή, με αντίκτυπο στην κοινωνία και στη χώρα μας...

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και οφείλουμε όλοι να τη στηρίξουμε.

Η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες που θα ευνοούν τις επενδύσεις, δίκαιο και φιλικό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, με δικαιοσύνη για εργοδότες και εργαζόμενους.

Η τοπική αυτοδιοίηκηση οφείλει να δημιουργεί συνθήκες εξωστρέφειας και ανάδειξης - προβολής από κάθε άποψη των δήμων και των περιφερειών μας..

Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα μεγάλα έργα που θα φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο μας και θα τον οδηγήσουν στην έξοδο της απομόνωσης..

Η ΣΚΥΔΡΑ διαχρονικά αποτελεί το επιχειρηματικό, εμπορικό και εξαγωγικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής μας, λόγω της πλούσιας και εύφορης πεδιάδας της με τα άφθονα και ποιοτικά προ'ι'όντα της, που μαζί με το τελωνείο, τη χημική υπηρεσία Ημαθίας-Πέλλας, τις μεγαλύτερες και περισσότερες μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, τις περισσότερες εγκαταστάσεις συλλογής, διαλογής και τυποποίησης νωπών και κατεψυγμένων αγροτικών προ'ι'όντων, τις βιοτεχνίες, τα εργαστήρια, τα δυναμικά και όμορφα καταστήματά της, στήριξε και στηρίζει τον τόπο μας, την Πέλλα και τη χώρα μας...

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στη Σκύδρα γεννήθηκε , άνθισε και ανθεί το εμπόριο..

Χθες είδαμε ξανά τη Σκύδρα να πρωταγωνιστεί, καθώς δύο δυναμικές επιχειρήσεις συνδημοτών μας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον κόσμο του επιχειρείν και της κοινωνίας μας..

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στη Σταυρούλα Λάμπρου- lovelyhandmade και την εταιρία Mesifresh των Μαραντίδη Νικολάου, Αδαμίδη Μάκη, Ορφανίδη Χρήστου, για τις επιχειρηματικές και κοινωνικές επιτυχίες τους..μην ξεχνάμε ότι οι επιχειρήσεις αυτές στηρίζουν πολλά χρόνια τον τόπο μας και όλη την ευρύτερη περιοχή με τις θέσεις εργασίας και τη στήριξη της κοινωνίας μας...

Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο και τα μέλη του επιμελητηρίου για την όμορφη διοργάνωση!

Και του χρόνου με υγεία!

2 σχόλια:

  1. Η Κατερίνα μας είναι η δήμαρχος όλων μας είναι η δήμαρχος της καρδιάς μας είναι η δήμαρχος των έργων. Ο Θεός να την έχει καλά. Συνέχισε Κατερίνα αυτό που ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας να κάνεις. Είμαστε είμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Εισαι η καλύτερη με διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι είναι έτσι όπως τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News