Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Συνέδριο Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου τον Μάρτιο στην Αλμωπία

Ήδη ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα

Στη διοργάνωση Συνεδρίου Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου, θα προχωρήσει για άλλη μια χρονιά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας.

Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί κατά τις ημερομηνίες από 20 Μαρτίου 2020 έως 21 Μαρτίου 2020 και ήδη ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Θυμίζουμε, ότι ανάλογα Συνέδρια πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τις προηγούμενες χρονιές, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η συμμετοχή των μαθητών της περιοχής μας.

7 σχόλια:

  1. μπράβο γιατί? περιμένουμε έργο απ τον κύριο 1000 ευρώ το μήνα παιρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα στο Δημο και δουλεψε ωβρε γιδοβοσκε, και ρωτα τη μαμα σου αν το δινει δωρεαν στο μπαμπα σου.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια γιατί; Εθελοντής είναι ο κύριος Γιάντσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο. Έτσι ήταν και έτσι θα ναι με τη ράτσα μας

      Διαγραφή
  3. Να απογολούμαστε για τα "Μπράβο" που λέμε στους συναθρώπους μας; Εκεί καταντήσαμε! Εσείς που λέτε "Γιατι να δώσουμε συγχαρητήρια" είστε απο αυτούς που χρεώνετε και την "Καλημέρα" που λέτε;
    Πες ρε ανθρώπε ενα "Μπραβο" και ενα "Συγχαρητήρια" όπως θα ήθελες και εσύ να τα ακούσεις κάνοντας σωστά την δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτούς που πρέπει να Απολογηθουμε, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τα βάζουν το πρωί με τον ήλιο που βγαίνει, με τα πουλάκια που κελαηδουνε, με την νύχτα που έρχεται, με τον αέρα και ου το καθεξης. Οι λεγόμενο κομπλεξικοι.. Ν. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News