Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Κάδοι που ξεχειλίζουν στην Κωνσταντία (ΦΩΤΟ)

Τις φωτογραφίες αυτές μας τις έστειλε αναγνώστης μας από την Κωνσταντία

Πολλά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνιά της Αλμωπίας, σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον τομέα της καθαριότητας και πιο συγκεκριμένα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Τις φωτογραφίες αυτές μας τις έστειλε αναγνώστης μας από την Κωνσταντία και παρουσιάζουν την άσχημη εικόνα που επικρατεί σε πολλά σημεία του χωριού: Κάδοι που ξεχειλίζουν και σκουπίδια διασκορπισμένα.

Πάντως, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Τάσος Θεοδωρίδης είχε αναφερθεί κατά την προηγούμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοτάξιο λόγω έλλειψης προσωπικού και έθεσε προ των ευθυνών του τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση. 

13 σχόλια:

  1. Είσαι μεγάλος δημοσιογράφος μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωστη τη τακτικη σου, οταν ηταν αντιδημαρχος ο σημερινος ΔΗΜΑΡΧΟΣ παλι τα ιδια εκανες.. εμφανιζες απο το αρχειο σου φωτογραφιες για να δημιουργησεις το αρνητικο κλιμα. κανε τη δουλεια σου και ασε τα χαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ. ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    2. μια χαρα στηνοταν για να τον φωτογραφιζει ο βαφειαδης οσο ηταν στην καρεκλα του αντιδημαρχου. ολα για την καρεκλα χρησταρα. σε μαθαμε.

      Διαγραφή
  3. Μπάτση μόνο για χορούς και πανηγυρια εισαι. αλλα και εκει βαριεσαι να πηγαινεις τωρα που εγινες δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια που προβάλετε τα προβλήματα των χωριών μας. Μας έχουν ξεχασμένους στο έλεος του θεού. Δυστυχώς ο νέος Δήμαρχος έχει πάρει λάθος μηνύματα για τον ρόλο του και έχει καβαλήσει το καλάμι. Αυτά συμβαίνουν όταν από το πουθενά παίρνεις εξουσία στα χέρια σου. Δεν πειράζει. 4 χρόνια και μετά επιστροφή στην φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ;;;; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτό λέμε για την προεδρίνα σε
    ανάλογη περίπτωση θα είχε δημιουργησει εθελοντές και όλα θα ήταν καθαρά είναι να το έχεις το θέμα έχει μεράκι για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάφειαδη πέρα από τα σκουπίδια της Κωνσταντίας,κάνε μια βόλτα στο υπόλοιπο χωριό και κάνε μας ένα ωραίο άρθρο για τον πρόεδρο του χωριού μας που προσπαθεί να βάλει σε ταξη το αλαλούμ που άφησε ο προηγούμενος!!!θεωρώ ότι το καλό πρέπει να το επιβραβεύουμε!!!θα είμαι ευγνώμων αν ανέβασεις το σχόλιο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαφειάδη.. Αντικειμενική ενημέρωση έχω φώτο τον συγκεκριμένο κάδο αυτή τη στιγμή.. Πως να το ανεβάσουμε? Την προηγούμενη τετραετία γιατί δεν δεν υπήρχε αντικειμενική ενημέρωση? Άσε μας με τα προβλήματα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερός είσαι και που ανέβασε το σχόλιο σου...

      Διαγραφή
    2. Κάποτε θα τα μαζέψουν βλαξ
      Ζήτημα είναι να μην φτάνουμε
      σε τέτοιο σημείο

      Διαγραφή
  9. an den dosi o dhmos ta skoupidia se idiwth ayta ta xalia tha eiparxoun pantaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News