Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Πίτα Φιλοζωικής: Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο Αντιδήμαρχος... Η Μελίτα εκπροσώπησε τον Δήμο Αλμωπίας!

Απόντες από την εκδήλωση τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Η Ειδική Συνεργάτης Μελίτα Χισκάκη εκπροσώπησε τον Δήμο Αλμωπίας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα».

Απόντες από την εκδήλωση τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ωστόσο η κ. Χισκάκη ζήτησε το λόγο και δήλωσε ότι ο Δήμος Αλμωπίας στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας.

17 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα κλαίμε πλέον για την κατάντια του πρώην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

      Διαγραφή
    2. για ποια καταντια του πρωην μιλας; ο πρωην πηγε σπιτι του. εδω ζουμε στιγμες που δεν εχουμε ξαναζησει. ο καθε εξωθεσμικοσ παιρνει το μικροφωνο και μιλαει εξονοματος του δημου.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφειάδη αγόρι μου άλλη δουλειά όλη μέρα δεν έχεις από το να ασχολησε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Δήμαρχο;Κούρασες κατάντησες γελοίος πια, την πρωτιά στα πανηγύρια άλλωστε την έχετε εσείς για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕς ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ;;;;;; ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩς..

      Διαγραφή
  4. ME ΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΙΛΗΣΕ;;;; ΕΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;;;;;; ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;; ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ;;;; ΠΟΙΟΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συζητάμε την κατάργηση του συλλόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσες βασιλόπιτες πια;;; Όλοι τεμπέληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Βαφειάδη. Οι άνθρωποι έχουν περισσότερη αξία από τα σκυλιά οι εκδηλώσεις για τα οποία είναι για να γίνονται. Ρώτησε σε παρακαλώ πού ήταν ο δήμαρχος και ύστερα κατά την συνήθη πρακτική σου κατηγόρησε τον.ΥΓ Δημοσίευσε σε παρακαλώ το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν λέω αν εκπροσωπησε το Δήμο Αλμωπιας τότε είναι ακόμα ένα ατόπημα του Δημάρχου κου. Μπατση. Δεν μπορεί να εκπροσωπει κανένα αλλο εκτός από τον εαυτό της η κυρία Μελίτα. Δεν μπορεί η κυρία να έρχεται σε επαφή με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών ούτε να εκπροσωπει το θεσμό του Δήμου. Τι να κάνουμε.... Δεν μπορεί. Οπότε μάλλον πήγε εκεί εκπροσώπωντας τον ΕΥΑΤΟ της. Λυπάμαι που κατάντησε ο Δήμος μας έτσι. Αλλά μη ξεχνα κάνεις "κατά το λαό και οι άρχοντες...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύρια Μελίτα το λέμε σε εσάς γιατί τους είδαμε και τους άντρες θέλουμε
    Καθαρό πόσιμο νερό καθημερινά χωριό
    Ανατολικής Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News