Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Λειτουργεί ως «σκιώδης» Δήμαρχος ο Δημήτρης Βέσκος;

Αυτές οι συμπεριφορές, έχουν βάλει σε σκέψεις κάποιους νοήμονες συνεργάτες του Δημάρχου

Δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει ποιος είναι το πραγματικό… αφεντικό στο Δήμο Αλμωπίας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος. Πότε δημιουργώντας περίεργα «πηγαδάκια» με συνεργάτες του Χρήστου Μπάτση και πότε υποκαθιστώντας τον ως «σκιώδης» Δήμαρχος.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην τελευταία Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου ο κ. Βέσκος πήρε αρκετές φορές αυθαίρετα τον λόγο από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μπάτση και μίλησε ως «Βασιλικότερος του Βασιλέως». Έκανε επίθεση στον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, επειδή ήθελε απλά να υπερασπιστεί το έργο του και μίλησε εξ ονόματος του… λαού της Αλμωπίας.

Όπως είπε ένας φίλος του και συναγωνιστής του σε παρέα που πρόσκειται φιλικά στη σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Βέσκος αν θέλει και σήμερα ακόμα έχει την Προεδρία των Λουτρών στο «τσεπάκι» του.

Αυτές οι συμπεριφορές, έχουν βάλει σε σκέψεις κάποιους νοήμονες συνεργάτες του Δημάρχου, οι οποίοι κάνουν πλέον δεύτερες σκέψεις και προβληματίζονται έντονα για αυτή την «ηγεμονία» που εξελίσσεται στο Δημαρχείο.

10 σχόλια:

  1. Άρθρο εμπεριστατωμένο, με αποδείξεις, διευθύνσεις, ονόματα και πηγές.
    ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετράτε ήδη μείον ένα και δεν έχετε κλείσει ούτε χρόνο. Σε λίγες μέρες θα δούμε αν είναι σωστές οι πληροφορίες ή όχι.... Υπομονή....

      Διαγραφή
  2. Τι καθαρματα αυτοι οι δεξιοι.
    Ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου και ο καθενας για την παρτη του.
    Μην πουμε για την αμορφωσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε κουράσει με το κύριο Βέσκο αποδεχτείτε την ήττα σας και προχωρήστε στη ζωή σας κύριε Βαφειάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω και επαυξανω συνανωνυμε!!ελεος ποια ..γραψε κατι ενδιαφερον και ασε την αρχη να αγωνιζεται οπως αυτη νομιζει και θα κριθει εκ του αποτελεσματος!!!

      Διαγραφή
  4. Ο Άγιος των προμάχων Κάνει ακριβώς αυτό που δεν μπορούσε να κάνει με τον μπινο. Επιβάλει την άποψη του. Αυτός κάνει κουμάντο ο άλλος χορεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποίος δημοσιογράφος υπογράφει το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του ειπε: Σκασμος εσυ Δημητρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά εκεί στην Αριδαία δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα να λυσεται ή να αναδείξετε..τρωγεστε με τα ρούχα σας !!! Κρίμα.. δημότης Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ποιος κάνει κουμάντο στον δήμο κ. Βαφειάδη; Η κ. Χισκακη η ο κ. Βεσκος; Κόψτε επιτέλους την πολιτική που κάνετε και επικεντρωθειτε στην δημοσιογραφια. Διότι δημοσιογράφος θεωρείστε. Σας το υπενθυμίζω γιατί το έχετε ξεχάσει απ ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News