Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Έκοψαν την πίτα τους οι Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε ο Χρήστος Κόγιος για το Aridaia News

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και συμμετείχατε στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώσαμε για την κοπή της πίτας.

Η Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» έχει έναν σημαντικό σκοπό να εκπληρώσει και αυτός δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

Με την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας, συμβάλλετε ουσιαστικά στο έργο που έχουμε αναλάβει ως Διοίκηση και γι’ αυτό θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους επίσημους προσκεκλημένους μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τα θερμά τους λόγια: Τον Βουλευτή Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, τον πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τους πρώην Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Χουρσόγλου και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, για την αμέριστη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια.

Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Η. Βαφειάδης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε ο Χρήστος Κόγιος για το Aridaia News:














































3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΎΣ ΣΟΥ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΈΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ...Τ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΛΉΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΊΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μάλλον δεν σε ενημέρωσαν καλά, θα πρέπει να γνωρίζεις οτι ο Δήμαρχος κλήθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, ωστόσο δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. ο Δημαρχος καλέστηκε, εγω μεσα απ το Δήμο το γνωρίζω.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News