Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», κ. Μπάτση

Άλλη μια περίπτωση για την οποία ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του ξέχασαν τι έλεγαν προεκλογικά. Και εδώ ταιριάζει η παροιμία: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»

Τη Mercedes του Δήμου προτιμά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για τις μετακινήσεις του, ακόμα και εντός των ορίων του Δήμου.

Είναι ένα γεγονός που σχολιάζεται ιδιαίτερα αρνητικά από πολύ κόσμο, καθώς στις εποχές που ζούμε αποτελεί πρόκληση μια τέτοια επιλογή. Πόσο μάλλον, όταν συμβαίνει από έναν άνθρωπο που κατέκρινε έντονα τον προηγούμενο Δήμαρχο επειδή χρησιμοποιούσε το μικρό υπηρεσιακό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στις υποχρεώσεις του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Mercedes δεν την χρησιμοποίησε ούτε ο Δημήτρης Πασόης, ούτε ο Δημήτρης Μπίνος, ούτε κανένας άλλος Δήμαρχος, παρά μόνο για μακρινές μετακινήσεις. Ωστόσο, ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του την χρησιμοποιούν πολύ συχνά ακόμα και όταν έχουν να επισκεφτούν χωριά του Δήμου, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την χρησιμοποιούν ακόμα και για μετακινήσεις τους που αφορούν κομματικές και άλλες εκδηλώσεις.

Άλλη μια περίπτωση για την οποία ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του ξέχασαν τι έλεγαν προεκλογικά. Και εδώ ταιριάζει η παροιμία: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

21 σχόλια:

  1. Πάντα έτσι γίνετε... αυτοί που διδάσκουν ηθικές αξίες, είναι αυτοί που τις παραβιάζουν πρώτοι όταν τους έχουν την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TOY AΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όρνια είστε το ξέρουμε. Ακόμα σανό θα μας ταιζετε; Ο άλλος γυρνάει ακόμα με το τέρας . Αν ήταν άντρας με κακαλα που λένε στο χωριό μου δεν θα γυρνούσε με το μικρό υπηρεσιακό του δήμου. Θα το άφηνε σε κανέναν μηχανικό να κάνει την δουλειά του. Τώρα αυτό ήθελαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι αυτό πήραν αυτό έχουν στο γκαράζ . Δλδ Βαφειάδη κάνεις πολύ σπουδαία ενημέρωση. Ε είσαι για τον π@@@@@ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη μέρα τον Βαφειάδη διαβάζεις όμως. Καλό σερφαρισμα........

      Διαγραφή
  4. Τάχα μου τάχα μου όλα καλά η Αλμωπία έχει χρήματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κ. Μπίνος προτιμούσε να κυκλοφορεί με το μικρό αυτοκίνητο του δήμου για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα του δικού του προσωπικού οχήματος(jeep 4x4), καθώς η δρόμοι στην Αριδαία ήταν σε τριτοκοσμική κατάσταση λόγο του αποχετευτικού έργου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΛΕΒΕΝΤΗ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ;;;;; ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΙΔΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΑ ΜΙΑΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Σαφώς και ο νέος Δήμαρχος από την μέχρι στιγμής πορεία του δεν κάνει κάτι εύλογο για τον τόπο αυτό, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει... Είναι ακομα νωρίς για να κριθεί ο κ. Μπάτσης κατα την γνώμη μου!

      Διαγραφή
    3. Άξιο λόγου η αναφορά στον πρώην δήμαρχο κύριο κοινό. Πάντα με το μικρο αμαξάκι κυκλοφορούσε! Μέχρι το τέλος της θητείας του παρέμεινε σεμνός και ταπεινός! Ας του μιμηθεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος!

      Διαγραφή
    4. 2:47 Μπα σε καλο σου.. Με έκανες και γέλασα. Χαχαχαχα Ν.Κ.

      Διαγραφή
  6. Αυτό πια με την αποστασία.... Πρωτη φορά βλέπουμε εν ενεργεια δημαρχο να χάνει ολα του τα στελέχη!!!! Κυριε Μπινο, πήρατε αυτό που σας αξιζε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε πολύ μεγάλα λόγια και θα γυρίσει ο τροχός. Τότε να δω τι θα λέτε. Όταν εγκατάλειψουν όλοι αυτόν τον άνθρωπο.

      Διαγραφή
    2. Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή.
      Αν όμως αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, προβλιματιζόμενοι συμπεραίνουμε, ότι ο Μπίνος δεν ενέδωσε σε διαπλεκόμενα και επειδή στην Αλμωπία η διαπλοκή αγκίζει ακόμα και τους ψηφοφόρους τελικά ο Μπίνος δεν έκανε για δήμαρχος Αλμωπίας

      Διαγραφή
  7. Τι λέτε βρε παίδες. Εδώ για δήμαρχο μιλάμε,πάει να κυκλοφορεί με κατσαριδακι? Άλλο είναι να κυκλοφορείς με μερσεντες! Έτσι ανεβάζεις το κύρος που σου λείπει! Εδώ παγκόσμιος όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί, Χόλυγουντ, εφοπλιστές κτλ με μερσεντες κυκλοφορούν! Γιατί όχι δηλαδή και ο δήμαρχος μας? Χόρτασε η γύρα και βγήκε στο γιακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι ο Μπίνος έχεις μια πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι έδωσε το βήμα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τίποτα να γίνει Δήμαρχος χωρίς κανένα υπόβαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυκλοφορεί με την Μερτσέντες για να σκασετε από την ζήλια σας. Ρε και στα ξύλα με την Μερτσέντες θα πηγαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε Δήμαρχε και ταξίδι στας Ευρώπας οδικως ταξίδεψε και ο πρώην με τη μερσεντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασ γυρνάει ο καθένας με ότι θέλει αρκεί να κάνει την δουλειά του σωστά για τον Δήμο αλλιώς θα φεύγεις την επόμενη φορά σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν δεν γυρναει με αυτο το αυτοκινητο ο δημαρχος ,τοτε γιατι το πηρανε οι προκατοχοι του;ο μπατσης γυριζει και με τα δυο αυτοκινητα ειδικα εντος αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φήμες λένε πως και για την πτώση θερμοκρασίας που υπήρξε το τελευταίο διάστημα ευθύνεται ο κ. Μπατσης.. Ν. Κ.

      Διαγραφή
  13. Μηπως επεστρεψαν απο καποια δουλεια εκτος πελλας;μια σκεψη κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News