Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΟΚ: Εντολοδόχος του Ολυμπιακού ο Αυγενάκης

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ κατηγορεί τον κ. Αυγενάκη, επειδή θεωρεί πως η εισήγηση της ΕΕΑ (με ψήφους 4 υπέρ, 1 κατά) φέρνει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του

Ο «δικέφαλος» ζητά από τον πρωθυπουργό να απομακρύνει τον υφυπουργό Αθλητισμού, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Με οργή κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αντέδρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) για υποβιβασμό του «δικεφάλου» και της Ξάνθης.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει τον υφυπουργό ως «εντολοδόχο του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού», προσθέτοντας πως η εισήγηση της ΕΕΑ αποτελεί «μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλεί τον πρωθυπουργό να απομακρύνει άμεσα τον «επικίνδυνο» υφυπουργό του και στέλνει μήνυμα πως σηκώνει το γάντι που έριξε ο κ. Αυγενάκης και προειδοποιεί πως το «όνειρό τους θα γίνει εφιάλτης».

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ κατηγορεί τον κ. Αυγενάκη, επειδή θεωρεί πως η εισήγηση της ΕΕΑ (με ψήφους 4 υπέρ, 1 κατά) φέρνει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής διορίστηκε από τον ίδιο τον υφυπουργό τον περασμένο Αύγουστο, εδώ δύο μέλη της Επιτροπής τοποθετήθηκαν λίγες ημέρες πριν από την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο υφυπουργός, προσπαθώντας προφανώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, είχε προβεί σε μια μάλλον διφορούμενη ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ.Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΟΚ.ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Κ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News