Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Αριδαία: Καθάρισαν το Τσιφλίκι μετά το δημοσίευμα του Aridaia News

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι επισημάνσεις μας πιάνουν τόπο

Λίγες μόνο μέρες μετά το δημοσίευμα του Aridaia News, το οποίο αναφερόταν στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η περιοχή «Τσιφλίκι» στην Αριδαία, οι αρμόδιοι του εργοταξίου προσπάθησαν να δώσουν κάποιες λύσεις σε ορισμένα από τα προβλήματα που είχαμε επισημάνει.

Για την ακρίβεια, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας, καθώς η εικόνα ήταν τουλάχιστον αποκρουστική. Ελπίζουμε σύντομα να κλείσουν και οι τεράστιες λακκούβες και να φωτιστεί περισσότερο η συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να νιώθουν ασφάλεια οι πολίτες που ζουν εκεί.

Η εικόνα πριν τον καθαρισμό

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι επισημάνσεις μας πιάνουν τόπο. Μπορεί κάποιοι από τους διοικούντες του Δήμου Αλμωπίας να λοιδορούν το Aridaia News, την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Αλμωπίας και ολόκληρου του Ν. Πέλλας, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Εμείς άλλωστε πάντοτε κοιτάμε την ουσία, γι’ αυτό και ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε: Αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα και προβάλουμε κάθε προσπάθεια που είναι προς τη θετική κατεύθυνση.

2 σχόλια:

  1. μπραβο σταυρο μη τους αφηνεις σε χλωρο κλαδι, αλλα και μακρια απ τους χθεσινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία τρύπα θα κλείσουν στους δρόμους η περιμένουν να σπάσουν ολα τα αμαξια.. Η κατασταση εχει γινει αθλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News