Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Δημοσκόπηση: Στο 13% η διαφορά υπέρ της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ - Κυρίαρχος ο Μητσοτάκης

«Ναι» στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου από το 55%

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλληλότερος πρωθυπουργός για το 44,2% με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται σχεδόν 20 μονάδες πίσω - «Ναι» στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου από το 55% στη δημοσκόπηση της MRB - Το 56,9% κρίνει θετικά την ίδρυση υπ. Μετανάστευσης και ασύλου.

Την πολιτικη κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού αποτυπώνει δημοσκόπηση της MRB για το STAR.

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήχου συγκεντρώνοντας ποσοστό 33% έναντι 20% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην τρίτη τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 5,7% και ακολουθεί με 4,7% το ΚΚΕ και 4% η Ελληνική Λύση. Το ΜέΡΑ 25 βρίσκεται στο 3,1%. Στο 1,3% η Χρυσή Αυγή, στο 1% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την αδιευκρίνιστη ψήφο να μετριέται στο 24,2%.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός συγκεντρώνει το 44,2% των προτιμήσεων με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται σχεδόν 20 μονάδες πίσω (24,5%).

Ο πρωθυπουργός είναι και ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός συγκεντρώνοντας ποσοστό 44,2% στις ευνοϊκές γνώμες. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 30,5%, η Φώφη Γεννηματά με 21,9%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με 20,6%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 19,4% και ο Κυριάκος Βελόπουλος με 19,1%.

9 σχόλια:

  1. 220 οι αγροτες πρωτη εισφορα..καληνυχτα αγροτια ευχαριστουμε σταμενιτη καρασμανη βασιλειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε μαμαλουκους απευθηνεσε; νομιζεις μαλακα συριζαιε, το απαραδεκτο ασφαλιστικο του νεατερλαντ κατρουγκαλου ηυταν για τον κολο σου, επιτελους αλλαξαν ολα

      Διαγραφή
    2. Δεν απάντησες θα πληρώσεις τα 220?

      Διαγραφή
    3. αν θα πληρώσω; φυσικά ρε γουρουνοκέφαλε θα πληρώσω, αλλους δυο μηνες και βγαίνω συνταξη γουρουνοκέφαλε, ξερεις γουρουνοκέφαλε πόσα εχω πληρώσει 40 χρόνια; κοντά στα 200 χιλιάρικα γουρουνοκέφαλε, κάποτε πληρωναμε χιλιάρικα γουρουνοκέφαλε τα 220 ευρο θα τρομάξουμε; εκτος αν γεννηθηκες χθες και δεν ξερεις τι πληρωνε ο ελ. επαγγελματίας γουρουνοκέφαλε, αντε βράσε στο ζουμί σου τώρα και τράβα και το καζανάκι γιατι βρωμάς γουρουνοκέφαλε.

      Διαγραφή
    4. Έτσι ρε! Σε παραδέχομαι!
      Θα λες φυσικά και θα πληρώσω γιατί είμαι γίδα.

      Διαγραφή
    5. γιάσου ρε καναπέ, γίδα δεν ξέρω αν εισαι πάντως αστροπελέκι εισαι, θ απαντάς μέχρι να πέσει μαύρο χιόνι.

      Διαγραφή
  2. Καλά μη φας θα κάνουμε γλαροσουπα.
    Πολύ αντικειμεκικες οι δημοσκοπήσεις χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα
    Να το βάλεις δε βρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 15% ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News