Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

«Ο αδερφός μου»: Η συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για τα άτομα με αναπηρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ταινία που στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα σεβασμού της ζωής

Μόλις τέσσερα λεπτά αρκούν για τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα για τα άτομα με αναπηρία.

Ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», έφτιαξε μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει την παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους σε αναπηρικά αμαξίδια.

Το βίντεο σε σενάριο του ίδιου και του Παναγιώτη Παπουτσάκη, με τίτλο «Ο αδερφός μου / My brother», γυρίστηκε στο κέντρο των Χανίων και στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα σεβασμού της ζωής.

Η υπόθεση αφορά έναν νεαρό που την παραμονή των Χριστουγέννων, προκαλεί το απόλυτο χάος με ένα σιδερένιο λοστό σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο.

Δείτε την ταινία:

2 σχόλια:

  1. Πραγματι πολυ ισχυρο μηνυμα επιτελους ας ερθουμε στη θεση καποιον συνανθρωπων μας κι ας δειξουμε συμπονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες φορές κι αν το δεις δε μπορείς παρά να δακρύσεις (κι ας είναι σκηνοθετημένο) .
    Λίγη ενσυναίσθηση χρειαζόμαστε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News