Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

«Φυγε»: Ο Δημήτρης Νέζης επιστρέφει με νέο τραγούδι - Με υπογραφή Δημήτρη Δινελεκίδη

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μας παροτρύνει ξεκάθαρα… «Φύγε» μας τραγουδά, παρασύροντάς μας με τη μοναδική του ερμηνεία!

Ύστερα από την επιτυχία του «Αιχμάλωτος σου», Ο Δημήτρης Νέζης επιστρέφει με νέα επιτυχία που φέρει τον τίτλο «Φυγε» απο τη Spark Records, την πλέον δισκογραφική του στέγη.

Ο αγαπημένος τραγουδίστής επανέρχεται μουσικά και είναι έτοιμος να μας χαρίσει μια ακόμα επιτυχία που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Πρόκειται για μια εκρηκτική μπαλάντα με ένταση που μέσα απο το video clip μας μεταφέρει με εικόνες το κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στις μέρες μας.

Τούς στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Δινελεκίδης και μουσική ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Δινελεκίδη, ενώ η σκηνοθεσία του video clip έχει επιμεληθεί απο τον Zamanfu.

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μας παροτρύνει ξεκάθαρα… «Φύγε» μας τραγουδά, παρασύροντάς μας με τη μοναδική του ερμηνεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News