Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ρεσιτάλ λάσπης από τον Χρ. Μπάτση - Κατηγορεί τις υπηρεσίες για ελέγχους σε ψηφοφόρους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Σε άλλο ένα ρεσιτάλ λάσπης προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Αυτή τη φορά, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα βάζει με υπηρεσίες του Δήμου –τις υπηρεσίες που σήμερα ο ίδιος διοικεί- και αφήνει σαφείς αιχμές για υπαλλήλους, δίνοντας την εντύπωση ότι συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάτσης, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είπε απευθυνόμενος στον κ. Μπίνο: «Μου προκαλεί εντύπωση που πάρα πολλά από τα μαγαζιά της Κύπρου και γενικά της Αριδαίας και όσοι ήταν φιλικά προσκείμενοι προς εμένα στις εκλογές, δεχόντουσαν πιο πολλούς ελέγχους. Βοά η Αριδαία γι’ αυτό».

Ο κ. Μπίνος απάντησε στις κατηγορίες αυτές, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα καλέσω αύριο εγγράφως την κ. Προϊσταμένη να δηλώσει αν από εμένα έχει δεχτεί οποιαδήποτε παρέμβαση για να κάνει τη δουλειά της και αν πραγματικά δέχτηκε τέτοιες εντολές από μένα». Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε την απάντηση της προϊσταμένης, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποιος ψεύδεται και ποιος λέει την αλήθεια, και μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Ο κ. Μπάτσης οφείλει να μιλήσει πλέον με στοιχεία. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που παίρνει το λόγο να εκτοξεύει ανακρίβειες μιλώντας με μία γενική ασάφεια. Δεν μπορεί να προσβάλει ανυπόστατα υπηρεσίες του Δήμου. Ο Δήμαρχος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο και οφείλει να κρατά ψηλά τον ρόλο του και να εμπνέει σεβασμό. Ο Δήμαρχος οφείλει να ενώνει δυνάμεις. Μέχρι σήμερα, δυστυχώς ο κ. Μπάτσης έχει αποδείξει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διχάζει. Να διχάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, την κοινή γνώμη, την ίδια την κοινωνία.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο κ. Μπάτσης σηκώνει τόσο ψηλά αυτό το θέμα, έχει τη δική του λογική. Και αυτό γιατί, προεκλογικά στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το ζήτημα και υποσχέθηκε «γη και ύδωρ». Παρόλαυτά, σήμερα που έχει την εξουσία στα χέρια του, υπογράφει φαρδιά-πλατιά τα πρόστιμα. Είναι και αυτή η πρακτική στα πλαίσια της δήλωσης που έκανε πριν λίγες μέρες, ότι δηλαδή «με το τάξιμο ποτέ δεν χάλασε σπίτι».

23 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;; ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτον ψηφισε η αλμωπια. μια απιστευτη παρακμη.

      Διαγραφή
  2. δειτε τον βεσκο πως τον κοιταει οταν μιλαει. σαν να σκεφτεται τι θα ακουσουμε παλι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ δήμαρχε μήπως ξεφεύγεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν τον μαζεύει κάποιος; Ο άνθρωπος έχει θέματα. Δεν είναι στα καλά του. Ας του πει κάποιος ότι τείνει να γίνει επικίνδυνος για τον τόπο και για τον εαυτό του. Δεν καταλαβαίνει ότι από τον πρώτο μήνα έχει πάει απέναντι όλο τον κόσμο; Μόνο αυτός θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό. Δημήτρη Βέσκο κάνε κάτι. Πάρε πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πονάει η τρίτη θέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχή άνδρα δεικνυσι. Πρώτη φορά βλέπω δήμαρχο να μην βλέπει πρώτα τους παρανομούντες ψηφοφόρους του ή πολίτες γενικώς και να τα ρίχνει στους υπαλλήλους. Αντί να προασπίζει την νομιμότητα, τα έσοδα του δήμου από τις παραβάσεις, την ασφαλή διέλευση των πολιτών στα πεζοδρόμια που δεν μπορούν να περάσουν από τα τραπέζια των παρανομουντων. Αντί να δει ότι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες κάθε χρόνο είναι μόνιμα απλωμενοι όπου τους γουστάρει, αντί να δει ποιοι πληρώνουν τα τέλη τους και ποιοι όχι, αυτός είδε μόνο ποιοι είναι ψηφοφόροι του; και είπε να τα χωσει στις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους. Εύγε. Όταν ο δήμαρχος ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου στηρίζει την παρανομία συμπολιτών μας ψηφοφόρων του κι όχι τους ελέγχους των υπηρεσιών που διασφαλίζουν την νομιμότητα και τα έσοδα του δήμου, τότε λυπάμαι παρα πολύ και έχουμε πιάσει πάτο. Καλούνται οι διευθύνσεις του δήμου να απαντήσουν. Ή ο δήμαρχος να ανακαλέσει. Αν και μας έδειξε τις προθέσεις του και τα δικά του συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΗ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλμωπία στάσιμη καμμία αλλαγή Αριδαία χωριά εγκαταλειμμένα ποτέ θα μιλήσετε με έργα;;;; Η μόνο προεκλογικά μιλούσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά έχω μετανιώσει, τον ψήφισα. ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΡΗΣΤΌ! Αν τα σχόλια είχαν emoji, θα ανέβαζα ''κλάμα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και αν σου κλαφτηκαν οι ψηφοφόροι σου έπρεπε να το πεις αυτό που είπες στο δημοτικό συμβούλιο? Έγινες δήμαρχος για να προστατεύεις τα συμφέροντα του δήμου ή των ψηφοφόρων σου; Παρανόμησαν αυτά τα μαγαζιά δημαρχε; έπρεπε να μπουν προστιμα η όχι; υπάρχουν μαγαζιά που τηρούν την νομιμότητα και άλλοι που κάνουν ότι θελουν; δήμαρχε με ποιους είσαι; Τι έχεις τάξει; αν πορευτείς έτσι καήκαμε. Αντί να πεις ένα μπράβο στην υπηρεσία σου που εδώ και δύο χρόνια έχει καθαρίσει όλη την αγορά από τα ναυλον τσαντίρια στον πεζόδρομο εσύ τους χαϊδεύεις αυτούς που παρανομούν. Για αυτό άρχισαν α απλώνονται παλι κάποια μαγσζια; θα τους αφήσεις; ειναι ψηφοφόροι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα δικα μας και τα δικα σας, πρασινα καφενεια μπλε καφενεια, καταντια το λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα με την τρίτη θέση. Ας κοιτάξουν να κάνουν κάτι καλό για την Αλμωπία γιατί τίποτα δεν κινείται δυο μήνες τώρα. Θα χορτάσουμε θέαμα 4 χρόνια στα Δημοτικά συμβούλια, ένα απέραντο τσίρκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πω πω....ανήκουστο!!! ΄Αραγε κατάλαβε ο άνθρωπος τι είπε? Ο Μπάτσης τελικά είναι Δήμαρχος μόνο των ψηφοφόρων του. Ας τους βάλει και σήμα κατατεθέν έξω απ τα μαγαζιά τους λοιπόν, για να μην περνά καμία υπηρεσία να τους ελέγχει... ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεγάλο φάουλ Χρήστο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πολεοδομία, η τεχνική υπηρεσία, οι οικονομικη υπηρεσία δε θίγονται από αυτά που τους καταλογίζει ο Μπατσης; Είναι δυνατον να ανεχονται τετοιες βαριες κατηγοριες; Τους εστελνε δηλαδη ο Μπινος κατ εξαιρεση, να επιβάλουν προστιμα μονο στους φιλα προσκειμενους στον Μπατση; Και αυτοι πηγαιναν; Τώρα δηλαδή ο Μπατσης θα τους στελνει στους κολλητους του Μπίνου; Ετσι λειτουργουν οι υπηρεσιες του Δημου; Ως το μακρυ χέρι του κάθε Δημαρχου; Και οι διευθυυντες (διευθυντριες) των υπηρεσιών δε θιγονται; Τους υφισταμένους τους ποιος θα τους προστατευσρι απο αυτην την λασπη; Μόνο για το διευθυντικο επίδομα είναι διευθυντές; Στα δύσκολα κάνουν την πάπια; Δεν έχουν τρόπους να προστατευθούν και να προστατεύσουν την καλή φήμη της υπηρεσίας τους από τέτοιες αθλιες κατηγορίες; Αν τους εκοβε 5 ευρω απο τον παχυλό μισθό τους, σίγουρα θα εβρισκαν τροπο. Ε Μαρία; Ε Σοφία; Την άλλη δεν την θυμάμαι. Αισθάνεστε καλά με τέτοιο κατηγορητήριο απο τον Μπάτση; Τώρα δηλαδή που είναι αυτός στη διοικηση θα επιτρεπονται οι παρανομιες των καταστηματων; Ας ξαναβαλουν λοιπον ολοι τις κατασκευες ως ειχαν. Τωρα πλεον θα διαταξει τις υπηρεσιες να κατσουν στα αυγα τους. Ή θα βαλει τη Μελιτα να το κανει; Αλωστε, όπως λέει και το συμφωνητικο, θα πρεπει οι υπηρεσίες να ειναι "προθυμες" να υπακούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΒΑΦ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. Οι υπηρεσίες θα απαντήσουν. Εκεί που πρέπει. Εντός του δήμου. Τώρα αν ο δήμαρχος αποφάσισε να αναφέρεται δημοσια σε θέματα ψηφοφορων του που παρανομουν αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. Θα θυμόμαστε τον Μπίνο επειδή καθάρισε όλο το κέντρο από τα τσαντήρια και επέβαλε την τάξη στις καφετέριες και μετά από τέσσερα χρόνια θα θυμόμαστε τον Μπάτση επειδή άφησε να ξαναγίνουν τα τσαντήρια. Να ρωτήσω και κάτι: αυτοί οι έλεγχοι στους φίλα προσκείμενους ψηφοφόρους κ. Μπάτση τι αποτέλεσμα είχαν, ήταν νόμιμοι ή παράνομοι, πλήρωναν όσο έπρεπε ή πλήρωναν για 10 καθίσματα κει είχαν έξω πενήντα; ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους; Αν δεν ήταν κ. Μπάτση εντάξει κακώς τους υπερασπίζεστε. Υπερασπίζεστε την παρανομία τους; Δεν νομίζω ότι οι έλεγχοι γίνονταν στοχευμένα από την υπηρεσία του δήμου. Πίναμε καφέ έξω και περνούσαν τα μαγαζιά όλα με την σειρά. Εχουμε μάτια και βλέπουμε και μυαλό να σκεφτούμε κ. δημαρχε. Δεν χρειάζεται κ. Μπίνο να καλέσουν τους προισταμένους όπως είπε ο ΜΠίνος να δώσουν διευκρινήσεις και απαντήσεις. Ας φέρει ο Μπάτσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τους ελέγχους που νομίζει ότι είναι στοχευμένοι και ας μας πει αν ήταν νόμιμοι οι ψηφοφόροι του.

      Διαγραφή
  17. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και Α και ΟΥ και ΔΑΠΝΔΦΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιβάλλεται φέρει ο Μπάτσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τους ελέγχους που νομίζει ότι είναι στοχευμένοι και να μας πει αν ήταν νόμιμοι οι ψηφοφόροι του.
    Αλήθεια σκέφτεται πριν μιλήσει η νομίζει οτι μιλάει στο καφενείο του χωριού του; Μαζέψτε τον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News