Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Προβλήματα με την καθαριότητα στην Αριδαία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δύσκολο το στοίχημα της καθημερινότητας για τον Χρήστο Μπάτση

Πρώτο μέλημα κάθε Δημοτικής Αρχή, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, είναι η καθαριότητα και γενικότερα η καθημερινότητα των πολιτών. Στο Δήμο Αλμωπίας, τρεις μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη.

Η καθαριότητα παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, τα οποία καταγράφονται στις φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας. Φυσικά, σε αυτό το κομμάτι υπάρχει και συνευθύνη από τους πολίτες, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις δεν συνεργάζονται όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να διογκώνονται ακόμα περισσότερο τα προβλήματα. Ωστόσο, την άμεση ευθύνη την έχει η εκάστοτε Διοίκηση, η οποία οφείλει να μην επιτρέπει τέτοιες εικόνες που πλήττουν την εικόνα της περιοχής μας.

Πολλοί ασκούν κριτική στον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, καθώς όπως λένε απεμπόλησε την ευθύνη για τον πιο κρίσιμο τομέα, αυτόν της καθημερινότητας και έδωσε τη συγκεκριμένη Αντιδημαρχία στον τέταρτο σε σειρά εκλογής συνδυασμό και συγκεκριμένα στον Τάσο Θεοδωρίδη από την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου.

Τα ευχάριστα νέα, είναι ότι με πίστωση που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, θα αγοραστούν καινούριοι κάδοι, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους φθαρμένους. 





5 σχόλια:

  1. Αυτά καλά τα λέτε η εργάτες έχουν πληρωθεί η κ αυτό είναι μέσα στην Αμέλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπροστά στον ΦΟΑ. Χαλί μαύρο. Ας το καθαρίσει κάποιος. Η είσοδος της πόλης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν λέω και αυτό θέμα είναι και μάλιστα σοβαρό. Άλλο είναι το μεγαλύτερο θέμα από χτες. Για μπες λίγο στη διαύγεια του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε πλακα μασ κάνετέ?????????ο κάδος ειναι αδειος και τα σκουπιδια εξω να τρώνε τα ζωα....ελεος πεμπτη πρωι στην εκκλησια απο εξω θα μας τρώγανε τα σκυλια....και καδοι δεν ειναι αυτη που εχουν τοσα χρονια και μην τα ρίχνετε στουσ καινούριους υπεύθυνους γτ 4 χρονια εισασταν εσεις....κατσε πισω απο την σκουπιδιαρα μια φορα και παρε εναν μονο σιδερενιο καδο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News