Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

«Ναι μεν αλλά» από το Ν. Παρούτογλου - Πιο ενωμένοι από ποτέ με τον Χρ. Μπάτση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Παρούτογλου

Πιο ενωμένοι από ποτέ εμφανίστηκαν Χρήστος Μπάτσης και Νίκος Παρούτογλου στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Για την ακρίβεια, ο κ. Παρούτογλου αναδιπλώθηκε για την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες κατά του κ. Μπάτση, με αφορμή το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε με την Μελίτα Χισκάκη.

Ο κ. Παρούτογλου δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «ως παράταξη είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιες λογικές, αλλά ο Δήμαρχος είναι μια αυτοτελής οντότητα, εκπροσωπεί μια αυτοτελή παράταξη και μπορεί να προβαίνει σε οποιαδήποτε πράξη για την οποία αν και εφόσον πρέπει κάποιος να απολογηθεί, θα είναι εκείνος και όχι εγώ».

Και πρόσθεσε ο κ. Παρούτογλου: «Εγώ γι’ αυτό το έγγραφο έλαβα γνώση –και ρητά το λέω- στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Και το έγγραφο αυτό, το θέμα και το ερώτημα είναι ένα: Αν η κ. Χισκάκη ασκήσει τα καθήκοντά της όπως αναφέρονται. Γιατί αν δεν τα ασκήσει όπως αναφέρονται, πάει να πει ότι ο Δήμαρχος έχει ακούσει και καταλάβει αυτό που είπαμε και η μη κοινοποίηση του εγγράφου σε μένα και στα μέλη της παράταξής μου, είναι η επισφράγιση και η αναγνώριση της συνεργασίας μας. Δεν είναι μόνο αν υπάρχει το κείμενο, είναι και αν σου ζητάει να συμμορφωθείς με αυτό το κείμενο».

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Παρούτογλου:

9 σχόλια:

  1. ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρέσει που τα λέει και με ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωλοτουμπα θα τον χρειαστεις και εσυ τον γυμναστη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικός. Καλύτερα να βάλει σε μια κασέτα τις δηλώσεις παλιού προέδρου του Εδεδσαικου και να μας τις μοιράσει. Θα είναι πιο πειστικός και πιο κατατοπιστικός. Ή μπορεί να αρχίσει να απαντάει όπως ο δήμαρχος, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι και που λες , χθες ητανε μεγαλο ματς, αλλα θα του πω, καληνυχτα καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκάθαρος,ξύλινος Πασοκικος λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό θα πει πολίτικη απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκφραστής του πασοκ που διαλύθηκε και δεν υπάρχει.Εκφραστής των συμφωνιών κάτω απ το τραπέζι,εκφραστής του συμφέροντος.Ο κύριος Παρούτογλου είναι το χθες.Όλα όσα τον χαρακτηρίζουν είναι σημάδια του φθαρμένου.
    Διοικεί για το μισθό και μόνο.Αυτός είναι το νέο? αυτός ειναι η ανανέωση? Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News