Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ο Τσίπρας ξέχασε τους «αμερικάνους φίλους» και θυμήθηκε ξανά τους «φονιάδες των λαών»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ήταν επικεφαλής του μπλοκ του κόμματός του στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

O πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με «αγωνιστική περιβολή» στην πορεία για το Πολυτεχνείο πλαισιωμένος από άλλους πρώην υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην πορεία με ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε του πολίτες σε αντίσταση «κατά της οπισθοδρόμησης και όσων έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ήταν επικεφαλής του μπλοκ του κόμματός του στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το «παρών» έδωσαν πολλά στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, ο Δημήτρης Βίτσας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

O ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην πορεία με ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε του πολίτες σε αντίσταση «κατά της οπισθοδρόμησης και όσων έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας». 

---
Πηγή: protagon.gr

16 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν εξύπνησε τον Τραμπ. Πάντα τα πήγαινε καλά με το ανατολικό μπλοκ μιας και που είναι ένας από τους καταξιωμένους αριστερούς ηγέτες. Ένα λαϊκό παιδί που μπόρεσε και έγινε πρωθυπουργός και έσωσε την Ελλάδα από την κατρακύλα.

      Διαγραφή
    2. μάλλον τρολάρεις, τότε γιατί δεν πηγε μεχρι την Αμερικανική πρεσβεία να σηκωσει τη μπουνιά και να φωνάξει;απλα στην Μεγάλη Βρετανία την εκανε με ελαφρα, μάλλον ζήλεψε απ τον Κυριάκο που κ εκεινος στην Μεγ Βρετανία ειναι χα..χα...χα..

      Διαγραφή
  2. Ένας πρωθυπουργός μαζί με τάχα διαμαρτυρόμενους στους δρόμους, υποβαθμίζοντας κυριολεκτικά, ξεφτιλίζοντας το κύρος του και το κύρος της χώρας που ήταν πρωθυπουργός.
    Έτσι κατάντησε η πολιτική στην Ελλάδα μας, λες και βλέπουμε θέατρο σκιών. Προ πόσων ετών ο ίδιος δεν ήταν στα σαλόνια των προέδρων της Αμερικής, απολαμβάνοντας από αυτούς τιμές και δόξες; Και τώρα με τάχα αριστερούς υποκριτές, όντας και αυτός μια από τα ίδια,θυμήθηκε πως αυτοί είναι φονιάδες των λαών. Αν αυτό δεν είναι καραγκιοζομπερντές τότε τι άλλο μπορεί να είναι!
    Αυτά να τα βλέπουν οι φίλοι του και να του χτυπάνε παλαμάκια. Ωστόσο όμως ένας τέτοιος μας έκανε τη ζημιά. Το κράτος μας δεν πρόκειται να σταματήσει τον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε κάνεις λάθος ο Αλέξης ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την Αμερική ούτε με την Ευρώπη είναι ο μοναδικός πολιτικός που τα έβαλε με όλους τους ευρωπαίους και βγήκε νικητής μας έβγαλε από τα μνημόνια και τώρα η Ελλάδα έχει μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Αντί να είναι πρωθυπουργός είναι τώρα στην αντιπολίτευση και αυτό είναι μέγα λάθος και θα το πληρώσουμε. Χάρης αυτόν αλλάξει όλη η Ευρώπη και φαίνεται όποιο κανάλι κι αν ανοίξεις

      Διαγραφή
    2. πίνεις κάτι αδελφέ μου; εσένα λέω 9.53.

      Διαγραφή
    3. Πίνω μπαφο και παίζω προ

      Διαγραφή
  3. κριμα καποτε σε ψηφισα ετσι για το γαμωτο, εσεις δεν αλλαζετε, η θεση σας ειναι εκει στης διαμαρτυριες και στους δρομους, ειλικρινα με απογοητευσες Αλεξη κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτους τους ανθρωπους τους ψηφισε ο Ελλ. λαος; οι πρωην πασοκοι διπλα του, κλεψανε κλεψανε κλεψανε και ψαχνουν να φανε κι αλλο. αλλα σειρα να φανε εχουν οι νεοι κυβερνοντες, με τη σειρα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pu.isastan.makedonomaxi.vjikate.apo.ta.laumjasas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΔ πρέπει να πανηγυρίζει με αυτές τις συμπεριφορές του ΣΥΡΙΖΑ (Υποστήριξη σε Θάνου, Πολάκης Τζανακόπουλος, πανεπ άσυλο, ευρήματα ΑΣΟΕ, υποστήριξη μπαχαλάκηδων) και του ίδιου του Τσίπρα. Είναι συμπεριφορές κόμματος του 4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 46 χρονια απ το πολυτεχνειο, 46 χρονια ροκανισμα του εθνικου πλουτου, 46 χρονια της κλεψιας της ψευτιας της απατεωνιας της ρεμουλας του λαικισμου του ξεπουληματος της χωρας της αναξιοπρεπειας, 46 χρονια μαχαιρωνουν την Ελλαδα καθημερινα, φτου σας πολιτικαντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o ΣYRIZA του 3%, κατάντια βρε Αλέξη και μου ησουν συμπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η γελοιοποίηση της πολιτικής...Μην ασχολείστε άλλο με τον κύριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News