Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Δ. Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ: «Στο επίκεντρο τα προβλήματα των μονάδων Έδεσσας και Αλμωπίας»

Δελτίο Τύπου

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη (17/10/2019) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μονάδες ΕΚΑΒ των Δήμων Αλμωπίας και Έδεσσας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κυρίου Παπαεσταυθίου στον Νομό Πέλλας ο Βουλευτής έθεσε το τεράστιο ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης του ΕΚΑΒ Έδεσσας, καθώς το κτίριο που φιλοξενεί τη μονάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Παράλληλα, ο Βουλευτής παρουσίασε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, κυρίως για την περιοχή της Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αδυναμία κάλυψης όλων των βαρδιών.

Ο κος Παπαευσταθίου αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες που παρουσιάζονται στις μονάδες του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι άμεσα η νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση επίλυσης τέτοιου είδους προβλημάτων. Συγκεκριμένα, αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού τόνισε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν θέσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά. Για το ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης σημείωσε ότι σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίεςθα πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος όλων των δεδομένων με στόχονα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.

3 σχόλια:

  1. Πείτε στον κύριο Σταμενιτη ότι εκαβ υπάρχει κ στα Γιαννιτσά!Στην μεγαλύτερη πολη(πληθυσμιακά) του νομού.ποτε όμως δεν εμφανίστηκε να μιλήσει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύση.... τέλος πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διονύση μηπως φάμε φόλα σαν την συνάντηση για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που θα ερχόταν οι τουρίστες μέσω κουφαλιων στο Μουσείο της Πέλλας.Πριν Αλέκτωρ λαλήσει τρείς...μας γράψανε στα παπαρια τους...οι τουρίστες γίνανε καπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News