Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου της κ. Λεμονίδη Γεώργιου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΑ απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Λεμονίδης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μήντσης Νικόλαος
Μέλη: Γιάντσης Δημήτριος, Φουντουκίδου Αθηνά, Καραπάνου Γεωργία, Τριανταφυλλίδου Αικατερίνη, Νικολαϊδης Βασίλειος, Ουρτζάνη Δήμητρα και Λιούγκας Γεώργιος.

Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, υπήρξε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τις Δομές και τα προγράμματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το πώς πρέπει να λειτουργήσει η Επιχείρηση ώστε να έχει ανοδική, ποιοτική και αναβαθμισμένη πορεία.

Βασικός στόχος και προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να συμβάλει, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά το κοινωνικό έργο της Επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι των δομών, ο κοινωνικός χαρακτήρας της και να αναδειχθεί το κοινωνικό, ανθρώπινο και πολιτιστικό πρόσωπο της Επιχείρησης.

3 σχόλια:

  1. Μια έλλειψη ανθρώπων με όραμα και ανοιχτούς ορίζοντες θα την διέκρινες.Στη ΔΕΗ πως μπαίνεις απ το παράθυρο;γιατί άνθρωπο να έχει πάει σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο δεν βλέπεις στην παρέα ..,,θα έχουμε όμως το Χριστό μαζί μας και στο τέλος θα νικήσουμε ...βοήθεια μας...Αριδαία 2019 100 χρόνια πίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μικρός αψαλιωτης ο δήθεν πως μπήκε στην ΔΗΚΕΑ?
    Μηπως να το ψαξουμε λίγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News