Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Άνανδρη ρατσιστική επίθεση σε μετανάστρια γιατί έκλαιγε το μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ένα ακόμα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος μίας γυναίκας μετανάστριας και του μωρού της σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού.

Σύμφωνα με το βίντεο που κατέγραψε μία φοιτήτρια και μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ένας άνδρας επιτίθεται σε μία γυναίκα με μαντίλα βρίζοντάς την χυδαία επειδή το μωρό της έκλαιγε.

«Εδώ είναι Ευρώπη, δεν είναι ό, τι να’ναι». Ένας άνδρας ακούγεται να υπερασπίζεται την γυναίκα, λέγοντας στον… ενοχλημένο από το κλάμα του μωρού άνδρα: «Δεν είναι καλό αυτό, είναι γυναίκα δεν είναι άνδρας». Ο δράστης της επίθεσης απαντά: “Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι…”. Και συνεχίζει λέγοντας «δεν μιλάμε, δεν ουρλιάζουμε, δεν πιάνουμε κουβέντα».

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, «το μωράκι έκλαιγε κι ένας κύριος άρχισε να το βρίζει, να του λέει να γυρίσει στη χώρα του, να πάει στο δ@@@@@. Ο άλλος γυρνάει κουρασμένος από την δουλειά του και δεν μπορεί να ακούει την καθεμία. Άντε τώρα».Μια ακόμη επιβάτης που κάθεται απέναντι από τον δράστη αντιδρά, ωστόσο ο άνδρας που τα έβαλε με το μωρό που έκλαιγε βρίσκει μια… σύμμαχο. «Το μωρό κλαίει, η μαμά τι κάνει;» τον ρωτά, υποννοώντας προφανώς πως η μάνα είναι «υποχρεωμένη” κατά κάποιον τρόπο να… κάνει κάτι για να σταματήσει το κλάμα του μωρού».

Η ...αυτονόητη απάντηση από άλλη επιβάτιδα που υπερασπίστηκε την γυναίκα με το μωρό λέγοντας: «Τι να κάνει η γυναίκα; Τι να κάνει η γυναίκα δεν κατάλαβα». «Τώρα γιατί ησύχασε;» διερωτάται η “κατήγορος” του μωρού, για να πάρει μια ακόμα αυτονόητη απάντηση: “Γιατί το έβρισε, γιατί το τρόμαξε! Ας κλαίει όσο θέλει, δεν κατάλαβα».

Αμέσως μετά, άλλος ένας επιβάτης συστήνει στον… ενοχλημένο και κουρασμένο από την δουλειά επιβάτη να κοιτά τη δουλειά του και να κλείσει το στόμα του.

Εν τω μεταξύ η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες δεν μιλούσε ελληνικά, κρατούσε το κεφάλι της απελπισμένη και ανήμπορη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και το παιδί της.

Δείτε το βίντεο:

14 σχόλια:

  1. Έλεος πια με τους δήθεν ρατσιστές γεμίσαμε υπερασπιστές των λαθρομετανάστων και φιλόζωους ήρθαν εδώ να σεβαστούν τον τρόπο ζωής μας και όχι να θέλουν να μας επιβάλουν τον δικό τους τρόπο ζωής και αν δεν τους άρεσει πίσω στον τόπο τους δεν τους καλέσαμε δεν έχουν πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φταιει ο λαθρομεταναστης ηλιθιε, φταινε αυτοι που τους αφηνουν να περασουν, αλλα βλεπω οτι σε πειραζουν και οι φιλοζωοι, αρα και που καθομαι και ασχολουμε μ εναν βρωμοψυχο χανω τον καιρο μου

      Διαγραφή
    2. Πω πω ένας φιλόζωος που το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βρίζεις κοίτα το καθρέφτη σου και κάνε ότι χαρακτήρισμους θέλεις μην νομίζεις ότι το ανώνυμος σου εξασφαλίζει ανωνυμία πρόσεχε

      Διαγραφή
    3. βουλοστο μωρη χρυσαυγιτισα και της απειλες σου στον μαλακα σου, ακους 4.16; βρωμιαρα σκατοψυχη φασισταρου που θα μου πεις και προσεχε, σαβουρα.

      Διαγραφή
    4. 4:16 μ.μ.
      1 Ότι γράφεται στο διαδίκτυο παύει να είναι ανώνυμο αν κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί διότι το σχόλιο περιέχει π.χ ΑΠΕΙΛΕΣ.
      2. Αν είσαι τόσο "άντρακλας"- όσο νομίζεις- γράψε επώνυμα.
      Ανώνυμα... Κι εγώ μπορεί να είμαι ο πιο έξυπνος,όμορφος,δυνατός, πηδήκουλας κτλ.
      Αλλιώς είσαι κότα. Να υποθέσω λοιπόν ότι επειδή δεν θα απειλήσεις επώνυμα είσαι ΚΟΤΑ.
      3. Δεν πήρες χαμπάρι ότι κάτι "αντράκια" που μέχρι πριν κάναν χρόνο απειλούσαν διαδικτυακά και στα σκοτεινά τώρα ετοιμάζονται να περάσουν το κατώφλι του Κορυδαλλού και λιποθυμάνε στις αίθουσες δικαστηρίων; Πρόσεχε λοιπόν μη ταβλιαστείς από την πολλή παλικαριά.
      Όλες εσείς οι μπρουτάλ περιπτώσεις όταν δε μπορείτε να κάνετε (πάντα εκ του ασφαλούς) τον νταή σε αδύναμους ανθρώπους(μετανάστες, γυναίκες κτλ) τυχαίο ότι στρέφεστε εναντίον των ζώων;
      Ζώα.

      Διαγραφή
    5. προσεχε λεει το τομαρι, καλα σε ειπαν βρωμικη ψυχη αλητη 4.16

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΒΡΩΝΟΨΥΧΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΝΤΑΗ? ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ

      Διαγραφή
    7. εσύ ρε χρυσαυγουλο 4.16 απειλησες; τη μαμά σου τη ρώτησες αν σ αφήνει ανωνυμε τυφλοπόντικα;

      Διαγραφή
  2. Φιλοζωος και μισάνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόσεχε πήγενε για τους χαρακτηρισμόυς που έκανες γιατί και η χαρακτηρισμοι ενδιαφέρουν τους αρμόδιους όπως και τα υπόλοιπα που γράφεις σε όλα σου τα σχόλια

      Διαγραφή
    2. εχεις ενα κόλημα με τους αρμόδιους με κρατικές υπηρεσίες απ οτι βλέπω, μηπως εισαι απο οικογένια ταγματασφαλιστών;

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ 12.21 ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ ΒΡΩΜΟΨΥΧΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΕΣΗ.

      Διαγραφή
    4. Πότε δεν ξέρεις τι ξημερώνει δεν είμαι από οικογένεια ταγματασφαλιτων είμαι κομμουνιστης ως το κόκκαλο αν σε ενδιαφέρει είμαι και μέλος του πάμε έχω και πολύ καλές σχέσεις με κουτσουμπα

      Διαγραφή
    5. μέλος της εθνικης παραταξης μπορει νάσε του ΠΑΜΕ δεν, φασισταριο σίγουρα εισαι, αντε στο κλουβί σου μαλάκα (ωχ θα πέσει μηνηση)

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News