Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone πάνω από την οικία της Γιάννας Αγγελοπούλου - Προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες

Κάποιοι επιχείρησαν με drone να υποκλέψουν πλάνα από την όμορφη βραδιά

O Θόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου πραγματοποίησαν εκδήλωση στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς το Σάββατο βάπτισαν την δεύτερη εγγονή τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Ελλης Παπαδιαμάντη.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και όπως ήταν φυσικό τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Κάποιοι όμως επιχείρησαν με drone να υποκλέψουν πλάνα από την όμορφη βραδιά. Όμως η ομάδα ασφαλείας της Οικογένειας Αγγελόπουλου είχε φροντίσει και για αυτό.


Είχε στην ομάδα της τον ειδικό εκπαιδευτή άγριων Πτηνών, αστυνομικό Σταύρο Αθανασίου και το γεράκι του την Ζήνα, η οποία μόλις εντόπισε το drone το κατέρριψε, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr, χωρίς ο paparazzi να μπορέσει να εξασφαλίσει τα πλάνα που επιθυμούσε.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News