Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Σταύρου Αναστασιάδη από τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου

Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Αναστασιάδη από τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου:

Στις εκλογές της 26ης Μαϊου οι πολίτες της Αλμωπίας, τους οποίους σέβομαι, τιμώ και ευχαριστώ, με ανέδειξαν με την ψήφο τους Δημοτικό σύμβουλο, προκειμένου να υπηρετήσω τον Δήμο μας.

Στο πνεύμα του νέου νόμου, ο οποίος προάγει τις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Χρήστου Μπάτση για συνεργασία, αποφάσισα, με αίσθημα ευθύνης να συνεργαστώ με τον συνδυασμό του και να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκα, όπως ανακοίνωσα και στον επικεφαλής του κ. Αθανάσιο Χατζηδημητρίου τον οποίο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεγασία μας.

Θα ήθελα ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους , κάνοντας σαφές ότι θα συνεχίσω να εκφράζω τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω τις ιδέες μου και να προσπαθώ για το καλό της Αλμωπίας και τα συμφέροντα όλων των δημοτών.

6 σχόλια:

  1. Ποιό όφελος των πολιτών μας λες; για τον μισθό όλα γίνονται. Για να αποδείξεις το αντίθετο προτείνω να αναλάβεις κάποια άμμισθη θέση. Τότε όλοι θα σου πούμε συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταύρο μου, δεν αιτιολογησες τίποτα ούτε μας πειθεις για τις αγαθες προθέσεις σου είσαι νέος και έχεις μελλον ο νοών νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί θέλει να συμμετέχει και να προσφέρει...όχι να κάθεται απέναντι και να γκρεμίζει κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για το καλό του τόπου...και για το καλό το δικό μας μακάρι να υπάρχουν συνεργασίες...καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο και ας μην τον ψήφισα.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού θέλουμε συνεργασίες λογικά και κάποιοι απ το Μπάτση θα πάνε στο Μπίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News