Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αδιανόητη τραγωδία: Ροτβάιλερ κατασπάραξε δυο μηνών κοριτσάκι

Νεκρό μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Παίδων Πεντέλης το βρέφος

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Σκυλί ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκε σκότωσε κοριτσάκι δυο μηνών. Άγνωστες ακόμα οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η επίθεση. Νεκρό μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Παίδων Πεντέλης το βρέφος.

Ανείπωτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Βρέφος δυο μηνών πέθανε ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από σκυλί ράτσας ροτβάιλερ.

Δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό υπό ποιες συνθήκες έγινε η επίθεση του σκυλιού στο βρέφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος ήταν στην κούνια του όταν δέχτηκε την επίθεση από το σκυλί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στις 09:45 το πρωί της Πέμπτης (12.09.2019), η 35χρονη μητέρα του παιδιού μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Το βρέφος έφερε τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα, ακόμη και στο λαιμό. Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα είπε στους γιατρούς ότι το παιδί της είχε δεχτεί επίθεση από το σκύλο.

Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν το βρέφος, που ήταν ήδη νεκρό όταν η μητέρα έφτασε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ροτβάιλερ που επιτέθηκε, άγνωστο γιατί, στο βρέφος, ήταν το σκυλί της οικογένειας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το τμήμα ανηλίκων.

---
Πηγή: newsit.gr

7 σχόλια:

  1. και τι έγινε? το θέμα είναι να μην πειραχτεί ο χαρακτήρας του σκύλου.Αυτός μας ενδιαφέρει πάνω απ όλα.
    Υγ. επι της ουσίας= πόλεμος αδυσώπητος στους φιλόζωους με κάθε τρόπο.Τέλος στην υποκρισία.Βαφειάδη πάρε θεση.Κινείς μμε δεν είσαι μαριονέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχασεις,η μακεδονια ειναι ελληνικη

      Διαγραφή
    2. ΒΛΕΠΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ 12.53; ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ

      Διαγραφή
  2. Το να αγαπάς τα ζώα είναι αρετή,το να τα αγαπάς περισσότερο απο τους συνανθρώπους σου είναι άρρωστεια.Καλο παράδεισο στο αδελφακι μας και αυτό το παράδειγμα να μας βάλει σε προβληματισμό.Ναι στη ζωοφιλια,ΟΧΙ στην ζωολατρεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Δε δαγκώνει αν δεν το πειράξεις ή δεν απειληθεί. Μη φοβάσαι ..." έτσι μου έλεγαν πάντοτε. Τρεις φορές με δάγκωσε σκύλος με τα επακόλουθα... Το μωράκι ούτε το πείραξε ούτε το απείλησε. Τέρμα τα σκυλιά είναι απο την φύση τους θηρία σαρκοφάγα για να κατασπαράζουν την λεία τους. Ετσι τα έκανε ο Θεός όπως τον λύκο το λιοντάρι κτλ. Εμείς είμαστε οι παράξενοι που νομίζουμε ότι είναι αθώες ψυχούλες. Δε έχει ενοχή ο σκύλος γιατί είναι ζώο. Ο άνθρωπος θα έπρεπε να είναι νοήμων. αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκυλί έχει σήμερα μεγαλύτερη υπόληψη από το άνθρωπο. Φτιάχνονται νόμοι και καλλιεργείται γενικά ένα κλίμα περισσότερης προστασίας της ζωής των σκύλων από τον άνθρωπο. Τρέφονται, εκτρέφονται, ζούνε κάθε άλλο παρά όπως λέγαμε μια σκυλίσια ζωή. Μάλιστα μερικά αδέσποτα από το πολύ τάισμα κάποιων............,έχουν μεταλλαχθεί. Από το πολύ πάχος δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν. Ολα κινδυνεύουν να πάθουν καρδιακό νόσημα.
    Τελικά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης οι σκύλοι περνάνε ζωή χαρισάμενη.
    Και για να κατεβάσω τη μήνη μερικών ζωόφιλων, που διαβάζουν το σχόλιό μου μέχρι εδώ, λέω ότι και αυτά και όλα τα ζώα είναι δημιουργήματα του Θεού και χρήζουν προστασίας. Αλλά ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα. Εμείς δεν είμαστε υπηρέτες των ζώων, αυτά υπηρέτες σε μας Φυσικά και εμείς πρέπει να τα αγαπάμε. Γι αυτό και οι νόμοι πχ για τα σκυλιά. Όμως αυτοί θα πρέπει να εφαρμόζονται ολόκληροι και όχι μισοί και κατά το δοκούν. Και αυτό το λέω για τους νόμους που βγήκαν για την προστασία τους και εφαρμόζονται. Δεν εφαρμόζονται όμως οι ίδιοι νόμοι που βγήκαν για την απαγόρευσή τους να κυκλοφορούν μέσα στους ανθρώπους, να ταίζονται από μερικούς ψυχικά πάσχοντες στους δόμους, έξω από μαγαζιά, Εκκλησίες και σε λούνα παρκ που υπάρχουν άνθρωποι και ιδιαίτερα παίζουν παιδιά ή βαδίζουν αμέριμνα πεζοί; Εδώ σιωπή ιχθύος από κάποιους φανατικούς προστάτες τους. Δεν είδα γι αυτό μια διαμαρτυρία ούτε και από οργανωμένες ομάδες. Γιατί;
    ΥΓ Βαφειάδη μη με κόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να σε κόψει ζαμπόν εισαι ρε φίλε; οσο για το σχόλιο σου εχεις δίκαιο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News