Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο Αλμωπίας θα συγκροτηθεί, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για το χρονικό διάστημα 1.9.2019 – 31.12.2023, ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες (άρθρο 76 Ν. 3852/2010, ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α ́, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

Για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, καλούνται φορείς, σύλλογοι, οργανώσεις του Δήμου Αλμωπίας που είναι ενεργοί (έχουν αναπτύξει συναφή με το αντικείμενό τους δραστηριότητα κατά την τελευταία πενταετία) και έχουν συσταθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την είσοδό τους στην επιτροπή διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση συμμετοχής τους, προτείνοντας έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό εκπρόσωπό τους, μέχρι τη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2384350205 κ. Παρούτογλου Νικόλαο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Μπάτσης Χρήστος

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε σε περιμένουμε στον αγιασμό
    στο σχολείο Περικλειας. Για μια
    συμβολική κίνηση για το ακριτικό χωριό με τα περισσότερα μικρά παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολλησες.ειχατε πολλές ευκαιρίες στην κοινότητά σας αλλά δεν υπολογίσατε σωστα

      Διαγραφή
    2. Και ο Αρχάγγελος ακριτικό χωριό είναι και περισσότερα παιδιά έχει.ειχατε υποψήφια από το χωριό σας την αξία προεδρίνα σας και σεις τρέχατε αλλου τι να σας κανουμε

      Διαγραφή
  2. Στην τελευταία απογραφή στα παιδιά η Περικλεια βγαίνει πρώτη όσο και να σας φενεται περίεργο οι ανάγκες
    Του χωριού αλλάζουν συνεργασία και
    δουλειά για το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News